Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 18. juuni: Kaljukits tunneb vastassooga suhtlemisel ebakindlust, Veevalaja rahaasjad vajavad tähelepanu

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Toredat teisipäeva!

 

JÄÄR

Sinu kõrvu jõuab lausa uskumatut infot. Võib olla nii, et ulmelisena kõlav jutt osutub tõeks, ent loogilisena näivad asjad ei ole õiged.

SÕNN

Kodus tegutsemiseks ja ka millegi ümber korraldamiseks on aeg soodne, ent äriasjade ajamisest võiksid puhata. Rahaasjad hästi ei suju.

KAKSIKUD

Võid tunda, et kallim hoiab kuidagi omaette, sa ei oska talle õigesti läheneda, suhtlus jääb soiku. Anna talle hingamisruumi.

VÄHK

Tänu optimistlikule meelele on sul lihtne oma asjadega hakkama saada. Kui tekibki seisak, siis räägi inimestega ja sind aidatakse.

LÕVI

Vajad sõpra, kellega saaks segamatult ja häbitundeta rääkida. On keerukaid teemasid, mida tunned vajadust kellegagi jagada.

NEITSI

Informatsiooni on palju, pole just lihtne leida seda, mis sinu jaoks kasulikuks osutub. Pealegi pole kõik, millest räägitakse, sulatõsi.

KAALUD

Keegi võib sulle moraali lugeda. Ehk tundub mõnele vanemale sugulasele, et sa võtad praegust olukorda kuidagi liiga kerglaselt.

SKORPION

Sa ei taha oma rahakotiraudu kuigi kergesti avada, nii valid kõige odavamaid kaupu. Need ei pruugi kuigi vastupidavad olla.

AMBUR

Ehk muretsed kohustuste pärast, mis rasked tunduvad. Võid tunda, et kallim ei mõista sind. Ehk oled omi mõtteid liiga vähe avaldanud?

KALJUKITS

Tunned vastassooga suhtlemisel ebakindlust. Oled kuidagi kohmetu ega tea, kuidas vestlust alustada. Proovi elu natuke vabamalt võtta.

VEEVALAJA

Rahaasjad vajavad tähelepanu. Võimalik on uus koostööpakkumine ja sissetuleku suurenemine, aga ka mõne tööotsa lõpp.

KALAD

Vanemate lähedaste sugulastega on raske ühist keelt leida. Nad lihtsalt näevad maailma pisut teistsuguse pilguga kui sina.

Tagasi üles