Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Urmet Tambre video jäi silma tähelepanelikule kodanikule. Tambre: seda filmis kõrvalistuja (1)

Copy
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre.
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre. Foto: Mihkel Maripuu / Kaader videost

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre postitas esmaspäeval pealinna tabanud vihmasajust Facebooki video, mis tekitas ühes murelikus lugejas mitmeid küsimusi. Tambre sõnul filmis video kõrvalistuja ning üleujutatud tee tõttu tuli teha ümberpõikeid. 

 

«Vabaduse puiestee,» kirjutas Tambre erinevates sotsiaalmeediakanalites jagatud videoklippide juurde, kust näha, et vihmasadu on tõepoolest päris raju.

«Ta on ju poole autoga üle topeltpideva joone ja veel filmib roolist?» sõnab aga vihjesaatja, kes Tambre tegemisi sotsiaalmeedias jälgib.

«Filmija käsi kipub liikuma pigem juhiistme suunas. Samuti kisub auto tugevas vihmasajus ühel hetkel üle kahekordse pidevjoone,» räägib vihje saatnud mees.

Foto: Kaader videost / Urmet Tambre Facebook

Küsimusele, kas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht filmis video ise ja miks ületas videos auto pidevjoont, vastab Tambre töö tõttu mõni aeg hiljem: esmaspäeva õhtul juhtus Harjumaal raske liiklusõnnetus, kus hukkus üks inimene. 

«Tõsi, suurest veest ja tugevast vihmasajust tingituna oli täna kohati väga keeruline liigelda ja tuli ootamatute sügavamate kohtade ilmnemisel ka ohtlikult suurest veest ümberpõikeid teha,» ütleb Tambre, viidates pidevjoone ületamisele.

«Tugevaid vihmasadusid on kindlasti veel suve jooksul ees ootamas, enamik liiklejaid võttis täna ilusti kiiruse alla ja arvestati teiste liiklejate ja ootamatult tekkinud raskete oludega. Teeme seda palun alati,» sõnab Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht ja lisab, et video filmis kõrvalistuja. 

 

Märksõnad

Tagasi üles