«Võsareporteri» ründajad lähevad kohtu alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla mehe ja naise, kes ründasid «Võsareporteri» võttegruppi.

Mullu jaanuaris läks Jüri koos saatejuht Peeter Võsaga oma Linnamäe tee korterisse, kus elavad Anžela ja Eduard, kirjutab Õhtuleht.

Jüri võitleb juba teist aastat talle kuuluvas korteris elava perega, kes ei maksa ei kommunaalarveid ega temale üüri. 2009. aastal andis Jüri Anželale üürile suure neljatoalise korteri, kuhu naine kolis koos perekonnaga.

«Üürniku võlg on kasvanud juba 8200 euroni. Kommunaalkulusid maksan ise, kuna on oht korterist ilma jääda, kui tekib võlgnevus korteriühistu ees,» on Jüri Õhtulehele öelnud.

Üürnikud ründasid võttegruppi ja üks neist ähvardas telemehi kas relva või relvataolise esemega. Võsale tundus, et see oli püstol TT.

Seoses «Võsareporteri» võttemeeskonna ja korteriomaniku ründamisega on Eduardile esitatud süüdistus avaliku korra raskes rikkumises ja Anželale ähvardamises. Kriminaalasi on saadetud kohtusse, kes nüüd seda arutama hakkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles