VEEMÕNUD LAULUVÄLJAKUL Kas õllevann Anu Saagimiga tuleb? Õllesummerile kerkib suur tünni- ja saunaala

Elu24
Copy
Foto: Õllesummer

Õllesummerile luuakse esmakordselt saunade, kümblus- ja jäätünnidega saunaala, mis peaks mõnusal suvepäeval andma festivali külastajatele lahedat lõõgastust muusika ja meelelahutuse vahele. Festivalile on lubanud hoogu sisse andma tulla ka Eesti esibravuuritar Anu Saagim.

Foto: Õllesummer

Saunaalale paigaldatakse väliduššid, kus saunalised saavad käia end loputamas. Ecosauna, kes kogu ala eest hoolt kannab, toob omaltpoolt kaasa ka saunalinad, et ükski külaline seda ise kaasa võtma ei peaks ning välistab mure, kuhu märg rätik jätta. Saunalistel ja tünnide külastajatel palutakse selga panna ujumisriided või saunaseelikud. Riiete vahetamiseks tehakse kaks eraldi riietusruumi. Segasaunad ja tünnid on lubatud. Lisaks saab kohapeal soetada eri suuruses meeste ja naiste saunaseelikuid ja muud tünni- ja tavasauna külastuseks vajalikku.

Alale tuleb lõõgastumisala, kümblustünnid ja saunad - muuhulgas ka Frodo saun, mis on inspireeritud "Sõrmuste isanda" peategelase kodust.

Foto: Õllesummer

Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu Tivoli ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga. Eesti suurim festival toimub 3.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul

Tagasi üles