Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÜLESKUTSE Tuntud sisutuspood IKEA tuleb koos laulja Hanna Martinsoniga inimestele tasuta appi (1)

Copy
Foto: Pressifoto

Näitleja ning laulja Hanna Martinson hakkab juhtima uut telesaadet «Minu IKEA kodu»!

Tegemist on saatega, kus antakse inimeste kodudele uus hingamine. Täpsemalt saab osaleja valida ühe eluruumi, mida värskendama hakatakse. Saates saab näha kõikide etappide kulgu. Alustades uuenduskuuri arutamisest, lõpetades sisustuselementide kokku sobitamiseni.

Eriliseks teeb telesaate see, et vaatajad ei saa mitte ainult kaasa elada värskenduskuuri kulgemisele, vaid ka kõrva taha panna sisekujundajate nippe ja nõuandeid, mida oma kodus rakendada.

Foto: Pressifoto

«Vastavalt IKEA viimasele koduse elu uuringule väidab 60 protsenti Eesti elanikest, et kodu on nende lemmikkoht. Veelgi enam – iga neljas eestimaalane on seisukohal, et kodu paremaks tegemine on üks tegevusi, mis neile kodus kõige enam rõõmu pakub, ja üle poole küsitletutest plaanivad järgmise kahe aasta jooksul kas kolida või praegust elamist värskendada. Seetõttu õpetab IKEA sisekujundajate tiim uue telesaate vaatajaid oma kodu paremaks tegema ja jagab inspireerivaid ideid ning praktilisi näpunäiteid päris kodude ja tegelike elutingimuste põhjal, millega paljudel on lihtne samastuda,» ütleb IKEA sisekujundajate juht Brita Mikvere.

«Eestlased on kodu alati oma kindluseks pidanud ja selle mugavaks pesaks kujundanud. TV3-l on väga hea meel, et uus saade annab lisanõu ja aitab leida värskeid nippe, kuidas teha kodu ilusamaks ja praktilisemaks,» märkis TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann.

«Tegemist on saatega, milles on ühtviisi põnev nii ise kaasa lüüa kui ka kogu muutumisprotsessi jälgida,» lisas ta.

Kandideerimine on alanud!

Kandideerimine kestab tänasest 1.juulini. Taotluse esitanute hulgast valitakse välja 8 õnnelikku, kelle tuba või äriruum saab IKEA sisekujundajate käe all tasuta täiesti uue kuue.

Tegu on IKEA ja TV3 ühisprojektiga, mis esilinastub sügisel oktoobris.

Et olla üks õnnelikest, kelle eluruum saab uue hingamise, täida ankeet siin. 

Tagasi üles