FOTO Lauren Padar hakkas kümme päeva enne suurt jooksuvõistlust treenima: 34 tunni jooksul kaks ja pool tundi und

Elu24
Copy
Lauren Padar
Lauren Padar Foto: Erakogu / Lindex / Hanna Rebeka

«Kuna teadsin juba ammuilma, et see jooksusündmus on mu bucket list'is, tundus patt ära öelda,» kirjutab sisulooja ja kahe lapse ema Lauren Padar Instagramis, kuidas ta suurest jooksuvõistlusest Tipust Topini osa võttis. 

«Me jooksime Munamäe tipust Pirita Topini. Ehk lugu sellest, kuidas 5. juunil kutsuti mind kampa võistlusel osalema. Kuna teadsin juba ammuilma, et see jooksusündmus on mu bucket list'is, tundus patt ära öelda,» kirjutab sisulooja ja kahe lapse ema Lauren Padar Instagramis. 

Padar tõdes, et enne jooksma minemist olid tunded siiski ärevad. «Selle kevade jooksul olen kokku kaks korda jooksnud ja võistlusteni oli kümme päeva!» tõdeb Padar ja lisab: «Seega hakkasin kiirelt natuke jooksmas käima, et mingigi vastupidavus tekitada ja endale täiesti uskumatult oli selle pundiga Tipust Topini läbimine lihtsalt niiii nauditav ja äge. Isegi kui ca 34 tunni jooksul 2,5 tundi und kokku tuli.»

«Seega siht järgmiseks aastaks on kindel: rohkem ettevalmistust, et saaks veel pikemaid distantse kiiremalt läbida,» lisas Padar lõpetuseks. 

Märksõnad

Tagasi üles