VIDEO Silvia Ilves tegi kohvikus esinedes laval midagi sellist, mida ta varem pole teinud (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tšellist Silvia Ilves.
Tšellist Silvia Ilves. Foto: Kristo Puhm

Laupäeva õhtul oli Silvia Ilves kutsutud esinema Kuressaares asuvasse  kohvik-lounge'i Chameleon, mis tähistas oma 16. sünnipäeva. Kui üks fänn oma lemmiklugu soovis, tuli tšellist tema soovile vastu ning esitas improviseerides loo, mida ta kunagi varem polnud mänginud. «Sellist asja ma pole veel küll kunagi laval teinud,» ütleb ta. Kuula videost, kuidas esitus kõlas.  

Laupäeval pidas Kuressaares asuv kohvik Chameleon oma sünnipäevapidu. Külalisi rõõmustas tšellomänguga Silvia Ilves ja kontsert osutus väga populaarseks. «Restorani omanik oli hämmingus, kui kiirelt täitusid broneeringud,» ütleb Ilves Elu24-le.

«See oli üks ülimalt siira ja tänuliku publikuga sünnipäevapidu! Mulle meeldib muusikuna laval väljakutseid vastu võtta. Üks fänn palus lisalooks Norra 2009. aasta Eurovisiooni võidulugu «Fairytale»,» räägib Ilves, kes asuski kohe laval lugu esitama, kuigi polnud seda kunagi varem mänginud. «Mängisin seda esimest korda elus! Ja täitsa tuli välja! DJ pani loo käima mu üllatuseks ning mängisin loole peale algusest lõpuni,» ütleb ta.

Tagasi üles