FOTOD «Horrorpeldik. Tule ja saad unustamatu elamuse!» Viimsi Rimis asuv WC näeb välja just selline (2)

Elu24
Copy
WC
WC Foto: Shutterstock

Viimsi Rimis asuv tualettruum on kõike muud kui kena, sest nii seinad kui ka vetsupott on paksult täissoditud. Fotod tualettruumist on postitatud Facebooki gruppi «Viimsilased». Kohalikud leiavad, et kui vets on tasuline, peaks see ka korralik välja nägema. 

Viimsi Rimis asuva tualettruumi kasutamise eest tuleb maksta 50 eurosenti. Kui võiks arvata, et tasu küsimine garanteerib selle, et vets on puhas ja korralik, siis praegusel juhul pole see nii ning tualettruumi kasutajale avaneb ehmatav vaatepilt. Vetsud on täielikult täissoditud.

«Viimsi Rimi,» ütleb Viimsi elanik Deniss Facebooki grupis «Viimsilased» ning jagab fotosid Rimis asuvatest vetsudest, mis on sattunud üsna vihase sodija küüsi. 

Rimis asuv vets.
Rimis asuv vets. Foto: Erakogu
Rimis asuv vets.
Rimis asuv vets. Foto: Erakogu

«Koopainimeste käimlanaljad,» ütleb fotosid kommenteerinud Peeter. 

«Tehku puhtaks ja siis tasuliseks,» leiab fotodele kommentaari jätnud Eero. 

«Äkki ongi elamuse müümine – Viimsi horror-peldik. Tule ja saad unustamatu elamuse!» ütleb Viimsi abivallavanem Alar Mik.

«Huvitav, miks Selveris pole sellist pilti, aga seal on tasuta,» imestab Katrin ja saab vastuseks, et Selveris on vets palju käidavamas kohas ja seal ei jõlgu seetõttu noortekampasid.

«Kunstimuuseumisse peabki olema ju pilet,» teeb üks kommenteerija nalja. 

Viimsilane Kenneth aga ütleb, et see vets on selline olnud juba aastaid. «Ja järjest hullemaks on läinud,» lisab ta.

Viimsi Rimis asuv vets.
Viimsi Rimis asuv vets. Foto: Erakogu

Rimi Eesti Food AS kommunikatsioonijuht Teet Koljal tänab sellele probleemile tähelepanu juhtimast. «Rimi toimetab Viimsi majas rentnikuna. Kindlasti teavitame sellest probleemist majaomanikku ja loodame peatset olukorra lahenemist,» ütleb Koljal. 

Tagasi üles