Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 15. juuni: Kaljukits on ilmselt emotsionaalne, Kaksikud on romantilises meeleolus

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: DavideAngelini/Shutterstock

Kaunist nädalavahetust!

 

JÄÄR

Oled algatusvõimeline, valmis kohe midagi uut alustama. Ära seda mõtlematult tee – muidu keerad toimivad süsteemid pea peale.

SÕNN

Hoolid kellestki teisest ehk rohkemgi kui iseendast. Püüad mõista inimesi, kes sinust erinevad, tunned teiste muredele kaasa.

KAKSIKUD

Küllap oled romantilises meeleolus. Kipud pilvedes hõljuma, armununa näed oma ihaldusobjekti just niisugusena nagu näha tahad.

VÄHK

Hea aeg selleks, et kodus ümberkorraldusi ette võtta. Kui oled plaaninud remonti või uue sisustuse muretsemist, siis tegutse.

LÕVI

Oled palju mõelnud, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada. Sul on häid mõtteid, ent nädalavahetusel jäävad need unistuste tasandile.

NEITSI

Sul on väga-väga vaja, et kallim tõestaks sulle nii ilusate sõnadega kui ka asjalike tegudega, mil määral ta sind armastab.

KAALUD

Kipud teiste räägitud juttudest valesti aru saama või sinu suunas läkitatud pilke meelevaldselt tõlgendama. Reaalsustaju pole parim.

SKORPION

Väldi raha kulutamist lõbustustele ja õnnemängudele. Kipud hoogu sattuma ja pärast võid liigset raiskamist kibedalt kahetseda.

AMBUR

Raske on mõtteid koondada. Miski häirib sinu sisemist rahu, võib koguni tunduda, et keegi kaasinimestest ei väärtusta sind piisavalt.

KALJUKITS

Ilmselt oled emotsionaalne, ehk isegi ülitundlik. Võtad südamesse selliseidki asju, millele ei oleks mõtet üldse reageerida.

VEEVALAJA

Sul võib tekkida soov teistest parem olla. Kipud küllalt kergesti konflikti minema, kuna tahad neile, keda pead konkurentideks, koha kätte näidata.

KALAD

Merkuuri ja Veenuse kvadraadid Neptuuniga annavad juurde loomingulisust ja kõrget fantaasialendu, ent nõrgendavad reaalsustaju.

 
Tagasi üles