Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Märjal hukkus kokkupõrkes liinibussiga sõiduauto juht

Copy
Foto: Kaader videost

Reede pärastlõunal toimus Tartumaal liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku liinibuss ja sõiduauto. Autot juhtinud meesterahvas suri sündmuskohal.  «Kui jõudsime, oli ummik ja juba inimesed hakkasid helistama kiirabisse,» sõnab mõni minut pärast õnnetust sündmuskohale jõudnud naine.

Reedel kell 14.26 sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Tartumaal Märja alevikus. Kokku põrkasid Tartust Viljandi poole sõitnud liinibuss ja Tartu poole liikunud sõiduauto, mida juhtinud 77-aastane mees suri meedikute pingutustest hoolimata sündmuskohal.

Tartu poole sõitnud Alina jõudis sündmuskohale kell 14.25. «Kui jõudsime, oli ummik ja juba inimesed hakkasid helistama kiirabisse,» sõnab naine, kes õnnetust siiski pealt ei näinud. «Kuid tundub, et see juhtus minut enne meid,» sõnab naine.

Tartu Postimees kirjutab, et ühe pealtnägija sõnutsi oli sõiduauto Nissan X-Trail kaldunud sirgel teelõigul vastassuunda ning seal bussiga kokku põrganud. Bussijuht oli õnnetuspaigal ehmatusest alles toibumas ning kommentaari anda ei soovinud.

Juhtunu osas alustas politsei kriminaalmenetlust ning õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Märksõnad

Tagasi üles