Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Saates «Ma näen su häält» superteeskluse teinud Mihkel Juhkam: poes ja peol tuntakse mind ära!

Copy
Foto: Kanal 2

Sügisel uut hooaega alustav «Ma näen su häält» kutsub kõiki julgeid ja andekaid saates osalema!

«Alguses ei teadnud keegi, et ma saatesse lähen. Ainult mu töökaaslased olid kursis, ja kui saade lõpuks eetris oli, hakkasid tulema telefonikõned ja kommentaarid. See oli väga huvitav kogemus,» meenutas Kanal 2 saates «Ma näen su häält» osalenud Mihkel Juhkam «Telehommikus».

Esimesel hooajal saates säranud teeskleja Järgmine Tõnisson ehk Mihkel Juhkam rääkis reedel Kanal 2 saates «Telehommik» enda kogemustest seoses saates osalemisega.

Juhkami sõnul oli saatesse minek tema jaoks midagi täiesti uut ja põnevat. «Mina ei osanud algul arvatagi, kui palju nalja ja põnevust see saade pakub. Lavale minek ja teesklemine oli tõeline väljakutse, kuid just see tegi kogu kogemuse nii meeldejäävaks,» meenutas ta ja innustas teisigi saates osalema.

Siiski tunnistas ta, et saadet esiti televiisorist nähes mõtles ta avalduse tagasi võtta. «Ma korraks olin šokis ja mõtlesin, et kas see on ikka see, kuhu minna tahan. Kirjutasin vist kirja valmis, et ma ei tule. Aga siis helistas mulle juba produtsent, kes ütles, et sellel päeval on salvestamine. Okei, eks ma tulen,» meenutas ta. «Aga päriselt, ma üldse ei kahetse, et ma läksin! Seda kartma ei pea absoluutselt.»

Juhkami sõnul on saates edu võtmeks innukus ja õnn. «Esiteks, sa pead kuidagi julgema kandideerida ja endasse uskuma. Ja kindlasti on see natukene õnnemäng, minul lihtsalt vedas sellega ka, et suumaigutusvoorus laulis minu pala sisse Tõnis Sarap, kelle ooperihääl sobis minu välimusega. Selline näitlemise ja õnne kombinatsioon oli seal,» rääkis ta, lisades, et on ise aastaid tegelenud rahvateatriga.

Juhkam meenutas ka, kuidas sõbrad ja pereliikmed reageerisid tema saates osalemisele. «Alguses ei teadnud keegi, et ma saatesse lähen,» tunnistas ta. «Ainult mu töökaaslased olid kursis, ja kui saade lõpuks eetris oli, hakkasid tulema telefonikõned ja kommentaarid. See oli väga huvitav kogemus.»

Saade jättis Mihklile niivõrd kustumatu mulje, et kandideeris sinna uuesti. Sedapuhku koos sugulasega arvajaks. Ka selles rollis õnnestus saada tal täistabamus ehk elimineerida kõik teesklejad ja võita magus auhinnaraha. «Raskem oli kindlasti arvaja olla, sest seal tekkis päriselt närv. Kui teesklejana lähed lavale, mängid lihtsalt mingit rolli, siis arvajana pead tõesti tööle hakkama ja mõtlema, kes on kes. See on palju pingelisem.»

Mihkel räägib, et pärast saadet on teda ära tuntud nii tänavatel, poes kui ka peol. «Ikka räägitakse, et vaatasin sind ja tore oli. Eks eestlaste puhul on just see, et kui muidu väga ei tulda ütlema midagi, siis pidudel, kus on juba natukene võib-olla julgust rohkem, tullakse ikka rääkima,» tõdes Juhkam.

Pane end kirja!

Aasta parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud suursõu «Ma näen su häält» neljandasse hooaega oodatakse praegu just teesklejate ja arvajate sooviavaldusi.

Salvestused toimuvad suve lõpus ning saade jõuab Kanal 2 ekraanile sügisel. Oma sooviavaldus tuleb saata aadressile saatecasting@gmail.com.

Tagasi üles