Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUIDAS MEELDIB? Desiree Mumm ja Beatrice avaldasid Dynaminti hittloo uues kuues!

Copy
Beatrice ja Desiree.
Beatrice ja Desiree. Foto: Vahur Valgmaa

«Selle loo tegemine on olnud alati mu väike salasoov, sest väiksena ei möödunud õhtutki, kui see lugu mul kodus ei käinud,» sõnab lauljatar Beatrice, kes koos Desireega otsustas uues kuues avaldada loo «Klubi paradiis».

2004. aastal tuli tüdrukutebänd Dynamint välja looga «Klubi Paradiis», mis vallutas eestlaste südamed ja on tänaseni vägagi populaarne: kasvõi YouTube'i keskkonnas on seda kuulatud üle 3,4 miljoni korra. 

Nüüd on aga hittlugu välja tulnud uues kuues. 20 aastat hiljem ilmus tuntud hitist tänapäevane versioon, mida esitavad lauljatarid Beatrice ja Desiree Mumm. 

Beatrice tunnistab, et loo tegemine on olnud tema unistus juba pikka aega. «Selle loo tegemine on olnud alati mu väike salasoov, sest väiksena ei möödunud õhtutki, kui see lugu mul kodus ei käinud ja mina oma vanematele seda ei demonstreerinud. Et siuke väike 90ndate pisik on mul juba väiksest saadik sees olnud. Loo idee sündis mul tegelikult juba eelmise aasta alguses, kuid siis ei jõudnud kuidagi teostuseni,» sõnab Beatrice.

Beatrice tunnistab, et esiti ei julgenudki ta ise Desireega ühendust võtta. «Alguses ma talle ise kirjutada ei julgenud loosooviga, ma isegi ei tea miks. Seda tegi minu eest Silver (räppar AG). Minu suureks rõõmuks oli Desiree kohe nõus ning peale seda sujus kõik väga kiiresti ja saime video kuupäeva paika.» 

Desiree sõnul on ta mitu aastat soovinud suvelugu teha, kuid polnud seni selleni jõudnud ning kui pakkumine tuli, võttis ta selle peatselt ka vastu. «Suvelugusid ilmub igal aastal päris palju ja lati alt ma läbi joosta ei tahtnud. Kui aga selle pakkumise sain, siis mõtlesin, et tegu oli tõesti 20 aastat tagasi tõesti väga menuka hitiga ning miks mitte proovida sellele loole uus hingamine anda.»

 
Tagasi üles