Algselt Lidlis pettunud klient sai lõpuks oma ihaldatud toote (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Lidli kauplus Tartus. Foto on illustreeriv.
Lidli kauplus Tartus. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Elu24 toimetusega ühendust võtnud tartlanna avaldas pettumust Lidli kaupluses, kuna läks nädala alguses Lidlisse ostma grilli, mis oli välja kuulutatud sooduspakkumistes. «Juba teisipäeval oli toode aga otsas,» tõdes naine kurvalt ja oli pahane, et kauplus reklaamib soodushinnaga tooted ka siis, kui neid jagub ainult paarile inimesele. Lõpuks õnnestus tal siiski grill endale saada.   

Kristile (nimi muudetud, toimetusele teada) jäi Lidli reklaamlehes silma keraamiline grill, mida käesoleval nädalal pakutakse müügiks soodushinnaga. Teisipäeva lõunal läkski ta Tartus Annelinnas asuvasse Lidlisse grilli ostma, kuid kohapeal selgus, et juba on toode otsas. Kristi läks ka Lõunakeskuse juures asuvasse Lidli kauplusesse ja lahkus ka sealt pettununa, sest ka seal polnud enam grilli müügil. «Lõunaajal saime Annelinnast info, et hommikul müüdi viimane. Lõunakeskuses vaatas töötaja meid sellise näoga, nagu me oleks sajas inimene, kes seda küsib,» räägib Kristi Elu24-le. 

Samas oli aga Lidli kodulehel endiselt sooduskampaania kuulutus üleval, mille järgi maksab grill endise 119,99 euro asemel 69,99 eurot.  

Tagasi üles