Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOKLIPP Igas ametis meister Inga Lunge hakkas plaatijaks: juba on pekkis!

Copy
Foto: Kuvatõmmis saatest

Kolmapäeval tehakse Kanal 2 saates «Noor meister» kindlaks, kes on Eesti parim noor plaatija. Tartu Rakenduslikus Kolledžis astub võistlustulle kaheksa noort koguni kaheksast erinevast koolist. Seekordse saate üllatuskülaliseks on näitleja Inga Lunge, kes on oma kodus saanud seni ise hakkama kõigi renoveerimistöödega, kuid pole veel kunagi varem plaatimist proovinud.

Saatejuht Andrei Zevakini sõnul levivad jutud, et näitleja Inga Lunge tahaks osata plaatimist. Nii kutsuski Andrei näitleja selle nädala saatesse «Noor meister» külla, et talle spetsialisti käe all plaatimine selgeks õpetada.

Foto: Kuvatõmmis saatest

«Plaan on aidata tal omandada vajalikud oskused, et ta saaks suvel oma kodu renoveerimistööd lõpule viia,» räägib Zevakin. Nimelt on Inga sõnul tal praegu käsil oma maakodu renoveerimine, kus tal on plaanis valmis saada vannituba, tualettruum ja köök. «Akutrell on mul olemas ja lihtsamad tööd teen ise ära,» sõnab Inga. Tema jaoks on isetegemise rõõm üks suurimaid rõõme ja ta usub, et ka plaatimisega suudab ta hakkama saada. «Kui raske see ikka saab olla?» lisab ta naeratades.

«Noor meister» koos hakkaja Inga Lungega on Kanal 2s kolmapäeval kell 20.35.

Vaata klippi saatest, et näha, kuidas Ingal esimene kokkupuude plaatimistöödega läks:

Tagasi üles