Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Nublu astub Pühajärve jaanitulel lavale koos vinge üllatajaga

Copy
Nublu ja Maria Kallastu.
Nublu ja Maria Kallastu. Foto: Erakogu

Juba järgmisel nädalavahetusel astub Pühajärve jaanitulel lavale räppar Nublu. Sel korral toob ta endaga kaasa laulja Maria Kallastu, kellega koos valminud lugu «Push it» sai avapäeval Spotifys rekordarv kuulamisi.

Räppar Nublu on Pühajärve jaanitule üks oodatuimaid artiste, kelle ülesastumine tekitab võnkeid, mis paneb ka Pühajärve lainetama. Festivali esimesel päeval pealaval üles astuv Nublu toob sel korral lavale kaasa ka noore laulja Maria Kallastu, kellega koos valmis neil mai lõpus avaldatud lugu «Push it». Laul võeti väga soojalt vastu ja muusikaplatvormil Spotify kuulati laulu ilmumispäeval üle 21 tuhande korra, mis on rekord Eesti laulude avapäeva kuulamiste osas Eestis.

Maria Kallastu on klassikalise muusika taustaga, kuid tunneb end mugavalt ka muusikaprodutsendina ja R&B sugemetega popmuusikat tehes. Kallastu on koostööd teinud mitmete kohalike artistidega, kelle seas Karl Killing, Kevin Niglas, boipepperoni, Säm ja paljud teised.

Kahepäevane muusikafestival Pühajärve Jaanituli 2024 võõrustab sel aastal mitmeid maailma suurimate festivalide artiste. Välismaistest artistidest saabuvad Lõuna-Eestisse NERVO (AUS), Luude (AUS), Quintino (NED), A.M.C(UK), 1991 (UK), Agatino Romero (GER) ja Issey Gross (UK).

Festivali kahe päeva jooksul kütab Pühajärve pargi kuumaks ka Eesti muusikaparemik. Lava vallutavad 5MIINUST, AG, Arop, Clicherik & Max, Gameboy Tetris, Genka, Siimi, Jozels, Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Marcara, Shanon, Smilers, Stefan, Terminaator ja Villemdrillem.

Pühajärve Jaanituli 2024 on kahepäevane muusikafestival, mis toimub Eesti suurimal suvepühal. Osaleda saab traditsioonilistes jaanipäevamängudes ja sooritada benji-hüppeid Pühajärve kohal. Mõne sammu kaugusel kontserdipaigast asub Pühajärve kaldal telklaager, mis on avatud kõikidele festivalikülastajatele.

22. ja 23. juunil toimuvale Pühajärve jaanitulele saab pileteid osta Piletilevist, Ticketerist ja festivali kodulehelt jaanituli.ee.

Märksõnad

Tagasi üles