ÕNNETU ÕNNETUS Miljonite fännidega USA juutuuber suri kõigest 40-aastaselt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA juutuuber Ben Potter.
USA juutuuber Ben Potter. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Youtube'is miljonite fännide rõõmuks videoid loonud Ben Potter pani 8. juunil üles järjekordse video. Kokku oli ta selleks hetkeks oma Youtube'i kanalile Comicstorian postitatud pea 4000 videot. Samal päeval juutuuber suri. 

Koomiksite fänn ja sisulooja Ben Potter, kes sai Youtube'is tuntuks kui Comicstorian, suri 8. juunil kõigest 40-aastaselt. Mehe surmast teatas tema abikaasa ühismeedia vahendusel, Comicstoriani ametlikul Xi (varem Twitter) kontol.

«Kaks päeva tagasi, 8. juunil, minu abikaasa Ben Potter suri õnnetu õnnetuse tagajärjel,» teatas abikaasa fännidele. Mis täpselt juhtus, seda Potteri abikaasa ei avaldanud.

«Paljude jaoks oli ta Comicstorian, kes andis oma hääle lugudele erinevatel platvormidel. Oma lähedastele oli ta parim, kõige toetavam inimene, keda keegi oleks endale soovinud. Abikaasana, pojana, vennana, sõbrana, isegi võhivõõrana, Ben oli armastav ja siiras.»

Potteri abikaasa kirjeldas, et varalahkunud juutuuber jagas fännidega oma hobisid üle kümne aasta. «Tema armastus põnevate lugude vastu ja hästi kirjutatud tegelaskujude vastu oli see, mis ta Youtube'i suunas. Meeskond tahab seda jätkata. Tema austuseks tahame jätkata imeliste lugude jagamisega, et hoida mälestust meie enda superkangelasest elus,» teatas Potteri abikaasa.

Potter postitas Youtube'i ligi 4000 videot ja kogus sellega üle kolme miljoni fänni. Tema viimaseks videoks jäi «Why DC's Reboots Beat Marvel», mille alla on kogunenud mitmeid kaastundeavaldusi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles