VÕÕRA MAA KUNINGLIKKUS Hertsoginna Meghan sai Nigeeria traditsioonilise nime

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti prints Harry ja ta naine hertsoginna Meghan külastasid mais Nigeeriat. Meghani varasem DNA-test näitas, et temas on 43 protsenti nigeerlast. Ta sai ka kohaliku nime Adetokunbo, mis tähendab «krooni või kuninglikkust võõralt maalt».
Briti prints Harry ja ta naine hertsoginna Meghan külastasid mais Nigeeriat. Meghani varasem DNA-test näitas, et temas on 43 protsenti nigeerlast. Ta sai ka kohaliku nime Adetokunbo, mis tähendab «krooni või kuninglikkust võõralt maalt». Foto: KOLA SULAIMON / AFP / SCANPIX

USA juurtega Briti Sussexi hertsoginna Meghan oli koos oma abikaasa prints Harryga mais visiidil Nigeerias. Pärast visiiti saatis Meghan jorubade kuningale Oba Abdulrosheed Akanbile tänukirja, kuna ta sai endale joruba nime. 

Meghani sõnul tunneb ta nime Adetokunbo tõttu tänulikkust. Hertsoginna jorubakeelne nimi tähendab krooni või kuninglikkust võõralt maalt, kirjutab New York Post

«Teie kõrgeauline majesteet, tänan teid sooja vastuvõtu eest Nigeerias. Olen sügavalt liigutatud teie otsusest anda mulle traditsiooniline joruba nimi Adetokunbo. Olen tänulik teie usalduse eest ja hindan seda nime väga, kandes seda väärikusega,» kirjutas Meghan kirjas, mille avaldas Nigeeria väljaanne Western Post.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles