Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD Skandaalide ja kõlakate kiuste: Jaak Madison oli erakonna valimispeol koos elukaaslase Meritiga

Copy
EKRE valimispidu 2024.
EKRE valimispidu 2024. Foto: Tairo Lutter

Alles mõni aeg tagasi tunnistas EKRE poliitik Jaak Madison lahkuminekukõlakate taustal Kroonikale, et peres on keerulised ajad. Eile toimunud EKRE valimispidu väisas Madison siiski koos elukaaslase Merit Männistega.

Juba mõnda aega on Kroonika sõnul ringelnud kuulujutud, et Madisoni ja tema elukaaslase kooselu käärib. Sellele andis hoogu ka asjaolu, et kumbki enam teineteist ühismeedias ei jälgi. Aprillis tunnistas Madison väljaandele, et peres on rasked ajad. 

Ei möödunud kaua, kui lahvataski skandaal – mai alguses kirjutas Eesti Ekspress, kuidas europarlamenti taas kandideerivat Jaak Madisoni süüdistas eestlanna Brüsselis aset leidnud seksuaalses rünnakus. Poliitik ise nimetas seda toona totaalseks laimuks.

Pühapäeva õhtul toimunud EKRE valimispeole saabus skandaalidest ja lahkuminekukõlakatest räsitud paar siiski käsikäes. Koos elukaaslase Meritiga jäi Madison ka mitme kaamerasilma ette. 

EKRE valimispidu 2024.
EKRE valimispidu 2024. Foto: Tairo Lutter

Jaak Madison ja Merit Männiste kohtusid 2018. aasta veebruaris Vabaduse väljakul toimunud tõrvikurongkäigu järgsel kontserdil, kuhu Merit oli esinema palutud.

Aasta hiljem sündis perre pisipoeg Jakob. 

EKRE valimispidu 2024.
EKRE valimispidu 2024. Foto: Tairo Lutter
Tagasi üles