Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Glamuurne sinivereliste pulm Suurbritannias: prantsuse stiilis lossis peeti koos 400 külalisega pulmapidu (1)

Copy
Briti Westminsteri hertsog Hugh Grosvenor abiellus Chesteri katedraalis oma kihlatu Olivia Hensoniga.
Briti Westminsteri hertsog Hugh Grosvenor abiellus Chesteri katedraalis oma kihlatu Olivia Hensoniga. Foto: Tom Simpson / SIPA / Scanpix

Prints George'i ristiisa, hertsog Hugh Grosvenor abiellus! Glamuurses pulmas olid kohal mitmed siniverelised ning pärast laulatust suunduti hertsogi koju, prantsuse stiilis lossi, et seal koos 400 külalisega pulmapidu maha pidada.

Briti Westminsteri hertsog Hugh Grosvenor abiellus reedel Loode-Inglismaal Chesteri katedraalis oma kihlatu Olivia Hensoniga.

33-aastane seitsmes hertsog, kes on alla neljakümneaastaste seas Suurbritannia rikkaim mees oma 10,42 miljardi naelaga (12,19 miljardit eurot), on prints Williami poja prints George'i ja prints Harry poja Archie ristiisa.

Briti Westminsteri hertsog Hugh Grosvenor ja Olivia Henson Chesteri katedraali ees.
Briti Westminsteri hertsog Hugh Grosvenor ja Olivia Henson Chesteri katedraali ees. Foto: Tom Simpson / SIPA / Scanpix

Pulma oli kutsutud 400 külalist, nende seas ei olnud aga prints Harryt, kes ei ole oma sünnimaale eriti oodatud ega Walesi printssessi Catherine’i, kes saab vähihaiguse tõttu keemiaravi. Siiski olid külaliste seas näiteks prints William ja printsess Eugenie, vahendab Hello Magazine. Prints Williamil oli tol päeval ka oluline roll, ta oli isamees.

Printsess Eugenie pulmas.
Printsess Eugenie pulmas. Foto: Tom Simpson / SIPA / Scanpix
Prints William pulmas.
Prints William pulmas. Foto: Stephen Lock / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Pruut Olivia nägi Emma Victoria Payne'i disainitud vintage-stiilis pulmakleidis ja looris kaunis ja võluv välja.

Pärast tseremooniat Chesteri kirikus suundusid noorpaar ja pulmakülalised prantsuse stiilis lossi Eaton Halli, mille ümber laiuvad 4400 hektaril aiad ja park. Seal peeti koos 400 külalisega maha pulmapidu. Sotsiaalmeedias kirjutatakse, et peopaika valvas politsei, kes kontrollis iga territooriumile saabuva inimese dokumenti.

33-aastane hertsog Hugh ja 30-aastane Olivia tutvusid sõprade kaudu kaks aastat tagasi. Oliviast on vähe teada, tema digitaalne jalajälg on minimaalne. Siiski kirjutab Harper's Bazaar, et Olivia töötab vanemraamatupidajana keskkonnasõbralikus ettevõttes Belazu, mis impordib kõrge kvaliteediga keskkonda säästvaid toiduaineid.

 
Tagasi üles