NÄDALAPROGNOOS Ees on põnev nädal, mis viib pingetest unenäolisesse reaalsusesse

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 10. – 16. juuni 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime kasvavas kuufaasis, mil energia üha tõuseb ning on vajadus suunata seda väljapoole ja olla aktiivne. See on ehitamise kuufaas. 

Nädal algab aga päris võimsa pingeseisuga, mis võis anda oma saabumisest märku juba nädalavahetusel. On vaja võtta oma energia kokku ning anda maksimumi, et tulla läbi mistahes takistustest ja võitlustest, mida elu teele saadab. Samal ajal tasub aga püüda teisi ja isennast mitte haavata ega ohtu seada. See võib olla konfliktne aeg.

Õnneks on näha, et pärast kolmapäeva läheb olukord paremaks ning kokkulepped ja teineteise mõistmine on võimalik. Tekib tervenemise potentsiaal.

See-eest nädalalõpp toob sisse hoopis uue teema, viies meid kaunite unistuste, igatsuste ja illusioonide lainele. See võib olla ilus, kuid eksitav aeg. Mõnel juhul aga inimesed just ärkavad illusioonidest, milles nad seni viibisid, kuid sellest ise arugi ei saanud. Igaljuhul jõuab kohale omalaadne pilveke, mis võib muuta reaalsustaju ja ka pilti, mis oli jooksnud seni meie silme ees ja millesse uskusime. 

Parimal juhul kogetakse elu sel ajal unenäolise ja maagilisena ning see kosutab hinge. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval viibib Veenus sekstiilis Chironiga, aga samal ajal on ka Marss kvadraadis Pluutoga. Esimene neist näitab, et südamed on potentsiaalselt rohkem avatud ning tundlikele teemadele on olemas ligipääs. Võidakse mõtiskleda ja tunnetada asjade üle, mis varasemalt on teinud südamele haiget. Teine seis (mille mõju on tunda juba alates nädalavahetusest) aga viitab, et olukord survestab intensiivselt tegutsema ning õhus on pingeid ja konfliktikoldeid. 

Et Marss on jõudnud Sõnni, eelistavad paljud tegutseda aeglasemalt ja traditsioonilisemalt, kuid Pluuto Veevalajas võib nõuda ebatavalist ja ootamatut tegutsemist, millele esialgu aetakse sõrgu vastu. Üks osapool võib mõnda aega end kannatlikult tagasi hoida, kuid siis vulkaanina purskuda. 

On möödapääsmatu, et selles energias tuleb tegutseda ja anda endast maksimum. Tuleb leida viis, kuidas selles surves õiged valikud teha, õige asja eest võidelda ja stagnatsioonist välja murda. Parimal juhul sünnibki siin läbimurre või vägitegu, halvimal juhul aga lõhkuv plahvatus. 

Kolmapäeval jõuab Merkuur kvadraati Saturniga, mis lisab suhtlemisele ja mõtlemisele tumedaid ning raskeid varjundeid. Võib-olla tuleb seista silmitsi karmide faktidega, mis võivad olla möödunud päevadel aset leidnud sündmuste tulemuseks. 

Tasub olla valmis, et suhtlemine ei ole sel päeval kerge, inimeste huumorisoon on nõrgem ning verbaalne eneseväljendus kuidagi jäik. Mõnikord nähakse selles mõjus asju ka negatiivsemalt, kui need tegelikult on. Tuleb lasta sel mustal pilvel mööda minna.

Neljapäeval-reedel jõuab Merkuur ühendusse Päiksega ning mõlemad samal ajal sekstiili Chironiga. Asi oli ootamist väärt, sest siit paistavad juba tervendavad ja helgemad lahendused! Mõte selgineb ja ärkab ning vestlused võivad tuua olulisi taipamisi. Kui eelmistel päevadel tekkis suhtlemises blokeeringuid, siis nüüd läheb energia taas liikuma ning on võimalik pidada edukaid läbirääkimisi. 

Eriti tähelepanelik tasub olla reedel kella 19.32 paiku (paar tundi enne ja pärast), sest siis võivad saabuda väga olulised sõnumid, taipamised, ideed, vaimusähvatused ja teadmised. 

Pühapäeval-esmaspäeval jõuab Merkuur aga ühendusse Veenusega ning koos teevad nad kvadraadi ühelt poolt Must Kuu Lilithile ja teiselt poolt Neptuunile. Siin käivitub täiesti uus energia, mis võib lausa «ära viia». See on kuidagi ebareaalne; võib panna unistama, igatsema, aga ka asju ette kujutama (nii heas kui halvas mõttes). Samas on siin ka teatav pinge, sest võidakse tajuda peenelt ka ebatäiuslikkusi või nõutakse iseendalt ja teistelt ülimat täiuslikkust. Kui mõned detailid ei klapi ideaaliga, on see eriti häiriv ja kriipiv. 

Paljud inimesed võivad sattuda sel ajal segadusse. Asja ei paranda seegi, et suhtlemine muutub ka ebamäärasemaks ning üksteist on liigagi kerge eksitada, kas tahtmatult või tahtlikult. Võimalik, et tuleb teha tegemist valedega ning mõned kaua hoitud valed või saladused paljastuvad. 

Selles mõjus reaalsus justkui väänub ning põhjuseks võib olla asjaolu, et saame teada midagi, mis muudab meie senist arvamust või pilti kellestki või millestki. 

Mõned inimesed võivad seda aega päris nautida ning seigelda kaunites illusioonides ja unistustes. Sel ajal tasub aga olla ettevaatlik igasuguste sõltuvust tekitavate ainetega, sest igatsus naudinguliste seisundite järele annab tunda.

Parimal juhul on see loominguline, romantiline ja spirituaalne aeg, mil võib olmeelu tasandilt kõrgematesse sfääridesse tõusta.  

Taevaseise avab Margit Korbe.
Taevaseise avab Margit Korbe. Foto: Erakogu

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 22.16 – kolmapäeval kell 08.39 (Kuu siseneb Neitsisse)

Reedel kell 20.53–21.12 (Kuu siseneb Kaaludesse)

Esmaspäeval kell 09.04–09.38 (Kuu siseneb Skorpionisse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles