Mimosa kannus – kogus 10 inimesele
75 cl Alsina & Sarda Reserva Brut Cavat
75 cl värsket viljalihaga apelsinimahla
Võta kann, lisa rohkelt jääd. Vala kannu vahuvein ja mahl. Kergelt segada ja serveerida valge veini pokaalis.
Vollereaux Ice Celebration Spritz
6 cl Vollereaux Ice Celebrationit
Kaunistamiseks vaarikaid ja piparmündileht
Võta suurem veinipokaal ja lisa rohkelt jääd. Vala jää peale kõik kokteili komponendid ja sega kergelt läbi. Kaunistuseks lisa mõned vaarikad ja piparmündileht.
Võta suurem veinipokaal. Lisa klaasi leedriõie siirup ja piparmündilehed – hõõru/mulju piparmündilehti kergelt siirupis. Lisa rohkelt jääd, vala peale Bericanto Prosecco ning lõpetuseks mulliga vesi. Sega kergelt ja serveeri sama klaasiga.
4 cl Vilarnau Cava Blanc 0
Võta suurem veiniklaas, lisa rohkelt jääd. Vala jääle Glitter spritz 0 ja Vilarnau Cava Blanc 0 ja mullidega vesi. Sega kergelt ja lisa kaunistuseks apelsiniviil.
Mulliga & Mullita festival toimub juba 15. juunil Maarjamäe lossis.
Muusikalise poole eest hoolitsevad Eesti parimad tippartistid. Armastatud headuses 2 Quick Start, särav ja andekas Karl-Erik Taukar Band. Eksklusiivkavaga, mis on ainult selle ürituse tarbeks kokku pandud, astub lavalaudadele eurolaulik Stig Rästa. Itaalia maheda estraadi toob omas mahlas lavale Tomasso Primavera.
Rohkem infot leiad SIIT.
Elu24 on Mulliga & Mullita festivali meediapartner.