Suve ametlik algus ei ole enam kaugel ja küllap on paljudel juba mõni aiapidu peetud või värskelt planeeritud. Kuidas aga muuta oma aiapeod lihtsal moel veelgi suvisemaks? Uurisime Mulliga ja Mullita festivali peasommeljeelt Merle Ruudult, mis on selle suve kõige mõnusamad kokteiliretseptid!
Hoiatus!
Suvefestivali sommeljee soovitab: need on selle suve kõige mõnusamad kokteiliretseptid
Mimosa kannus – kogus 10 inimesele
75 cl Alsina & Sarda Reserva Brut Cavat
75 cl värsket viljalihaga apelsinimahla
Valmistamine
Võta kann, lisa rohkelt jääd. Vala kannu vahuvein ja mahl. Kergelt segada ja serveerida valge veini pokaalis.
Vollereaux Ice Celebration Spritz
6 cl Vollereaux Ice Celebrationit
2 cl limoncello't
2 cl mulliga vett
Kaunistamiseks vaarikaid ja piparmündileht
Valmistamine
Võta suurem veinipokaal ja lisa rohkelt jääd. Vala jää peale kõik kokteili komponendid ja sega kergelt läbi. Kaunistuseks lisa mõned vaarikad ja piparmündileht.
Hugo Spritz
6 cl Bericanto Proseccot
2 cl leedriõie siirupit
3 cl mulliga vett
Piparmündilehed
Valmistamine
Võta suurem veinipokaal. Lisa klaasi leedriõie siirup ja piparmündilehed – hõõru/mulju piparmündilehti kergelt siirupis. Lisa rohkelt jääd, vala peale Bericanto Prosecco ning lõpetuseks mulliga vesi. Sega kergelt ja serveeri sama klaasiga.
Glitter Spritz 0
4 cl Vilarnau Cava Blanc 0
2 cl Glitter spritz 0
1 cl mulliga vett
Apelsiniviil
Valmistamine
Võta suurem veiniklaas, lisa rohkelt jääd. Vala jääle Glitter spritz 0 ja Vilarnau Cava Blanc 0 ja mullidega vesi. Sega kergelt ja lisa kaunistuseks apelsiniviil.
Mulliga & Mullita festival toimub juba 15. juunil Maarjamäe lossis.
Muusikalise poole eest hoolitsevad Eesti parimad tippartistid. Armastatud headuses 2 Quick Start, särav ja andekas Karl-Erik Taukar Band. Eksklusiivkavaga, mis on ainult selle ürituse tarbeks kokku pandud, astub lavalaudadele eurolaulik Stig Rästa. Itaalia maheda estraadi toob omas mahlas lavale Tomasso Primavera.
Rohkem infot leiad SIIT.
Elu24 on Mulliga & Mullita festivali meediapartner.