Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

50 päeva olümpiani Tuntud telenäod toovad spordipeo värvikamad hetked vaatajateni Kanal 2 otsesaadete sarja «Olümpiastuudio» vahendusel

Copy
Foto: Duo Media

Pariisi suveolümpiamängudeni on jäänud vaid poolsada päeva. Tänavu saab suurt spordipidu jälgida Duo Media telekanalite Kanal 2, Duo 5 ja Kanal 7 vahendusel. Lisaks võistluste otseülekannetele toob Kanal 2 ekraanile igapäevase otsesaate «Olümpiastuudio», kus vaatajateni jõuavad otseülekanded võistluspaikadest, sisukad vestlused külalistega ning kaadritagused muljed staadionilt ja olümpiakülast. Saadet juhivad Tallinna stuudiost Mart Mardisalu, Keili Sükijainen, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Madis Kimmel, Pariisist teeb otselülitusi Roald Johannson.

XXXIII suveolümpiamängude avatseremoonia toimub reedel, 26. juulil, ja mängude pidulik lõppakord kõlab pühapäeval, 11. augustil. Televaatajateni ja raadiokuulajateni jõuab kokku 250 tundi otseülekandeid, alates kergejõustikust ja ujumisest kuni pallimängude ja tänavuste uute spordialadeni, näiteks breiktantsuni. Duo Media olümpiaülekannete peaprodutsent Toomas Vara sõnul on eesmärk kajastada põhjalikult Eesti sportlaste osalemist ning pakkuda samas otseülekandeid ka teistest populaarsetest võistlustest.

Pariisi sõidab 18-liikmeline Duo Media ja Postimehe delegatsioon, kes vahendab kohapealseid meeleolusid nii võistluspaikadest kui ka mujalt. Spordireporteritena tegutsevad kohapeal Kristjan Gold, Sander Punamäe, Timo Tarve, Margus Uba ja Erki Nool, kes tagavad kajastuse kõikidelt võistlustelt, kus osalevad eestlased. Raadio Kuku vahendusel toob olümpiauudiseid kuulajateni Ott Järvela, hoides spordisõpru kursis oluliste sündmustega.

Lisaks spordiülekannetele näitab Kanal 2 olümpiaperioodil iga päev eriprogrammi «Olümpiastuudio», mis jõuab televaatajateni otsesaadetena päeva jooksul spordiülekannete vahepaladena ja õhtuti meeleoluka päeva kokkuvõttena. «Olümpiastuudiot» toodab «Õhtu!» saate meeskond, pakkudes otselülitusi võistluspaikadesse, sisukaid vestlusi saatekülalistega ja kaadritaguseid muljeid staadionilt ja olümpiakülast.

«Olümpiastuudio» ei keskendu ainult spordile – saatest käib läbi lai valik külalisi, lisaks sportlastele kutsutakse stuudiosse näitlejaid, muusikuid, aga ka olümpiasportlaste lähedasi. Koos uuritakse, millised on sportlaste spordikaugemad pooled, ja ka seda, mis neid eriti motiveerib ja sütitab. Lisaks toimuvad saates meelelahutuslikud võistlusmängud, mis võiks kõnetada ka spordikauget publikut.

Globaalsete reportaažide meister Roald Johannson viib «Olümpiastuudio» vaatajad avastama Pariisi seninägematuid külgi, pakkudes ainulaadset sisevaadet olümpialinnas toimuvale. Tallinna stuudiost juhivad saadet Mart Mardisalu, Keili Sükijainen, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Madis Kimmel.

Olümpiamängude avatseremoonia algab 26. juuli õhtul Kanal 2-s. Kogu olümpiamängude kava ja lisainfo leiab Postimehe veebilehelt.

Tagasi üles