Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MIDAGI UUT Õllesummeri lastealale tuleb lisaks vägevale programmile ka tasuline lastehoid

Copy
Foto: Õllesummer

3.–6. juulini Tallinna lauluväljakul toimuv Eesti suurim festival Õllesummer loob suure uhke ala just lastele mõeldes. Vägeva programmiga lasteala pakub ka kõigile soovijatele tasulist lastehoiu teenust.

Lasteala programmis osalevad WAF Showkoor ja solistid, andekad noored lauljad Ithaka Maria lauluklassist ja Taisi laululapsed. Kohal on Free Flow Studio koos lapsstaar Paula Pugoneniga, Tantsugeen ja Musta Kassi tantsustuudio ning Teele Taling. Lisaks loob meeleolu perebänd Lolala, keda on Youtube'is vaadatud üle 25 miljoni korra. Huvilised saavad teha näomaalinguid.

Lasteala lastehoius töötavad alusharidusega pedagoogid, kes saavad hoolt kanda kuni saja lapse eest korraga. Lastehoidu saab lapsi anda alates kolmandast eluaastast ning see on avatud kella 17–23. Lastehoid on tunnipõhine ning maksab 15 eurot tund. Lastehoidu saab ka ette registreerida alates 1. juulist meiliaadressil lastehoid@hotmail.com.

Foto: Õllesummer

Eesti suurim festival Õllesummer toimub Tallinna lauluväljakul 3.–6. juulini. Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga.

Tagasi üles