Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LÕBUS KLIPP Hendrik ja Riho Terras annavad vastused: kellel on suurem lipsukogu ja kumb teeb emotsioonioste?

Copy
Riho ja Hendrik Terras.
Riho ja Hendrik Terras. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

«Sul on kohutavad lipud,» sõnas Riho Terras läbi naeru, kui vastasid pojaga kõiksugu erinevatele küsimustele. Kõigest ühe päevaga on kõnealune sotsiaalmeediasse postitatud klipp kogunud üle 22 000 vaatamise.

«Sel suvel läheme kindlasti koos kalale!» teatab poliitik Hendrik Terras Instagrami postitatud video juures, kus vastab isa Riho Terrasega iselaadi küsimustele. 

Näiteks saab videost vastuse küsimus, kummal on suurem ja ka maitsekam lipsukogu, kas Hendrik või Riho Terrasel. «Sul on kohutavad lipud,» sõnas Riho läbi naeru, leides, et ehkki pojal on rohkem lipse, on tema omad maitsekamad. Hendrik nentis, et suur osa tema lipsukogust on meie hulgast lahkunud vanaisa kapist leitud lipsud. «Ja mina vaatasin kadunud vanaisa lipsud üle ja ei võtnud sealt ühtegi,» lisas Riho naerma puhkedes. 

Kumb on aga suurem kalamees? «Ma olen kaalunud õnge ostmise peale,» nentis Hendrik, kes leidis, et isa Riho on suurem kalamees. Viimane aga tõdes, et on elus vaid kaks korda kalal käinud. «Ühe korra rohkem kui mina!» lisas Hendrik. 

Vastates küsimusele, kumb teeb rohkem emotsioonioste, meenutas Hendrik, et alati kui isa kuskilt reisilt tuleb, on tal mõni uus ülikond või jope näpus. «Et nii hea hinnaga sai,» lisas ta. 

Kõnealuse lõbusa klipi postitas Hendrik ka TikTokki, kus see kõigest ühe päevaga on kogunud üle 22 000 vaatamise.

Vaata täispikka videot siit!

@elu_terrasega Kas isa Rihol ja poeg Hendrikul oleks aeg koos kalale minna?🎣😅 #eesti #eestitiktok #hendrikterras #rihoterras ♬ original sound - hendrik.terras

Tagasi üles