Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS VIDEO Janek Õiglane tähistas abikaasaga teist pulma-aastapäeva: see armastus, side ja liit

Copy
Aasta meessportlaseks valiti Vändrast pärit kümnevõistleja Janek Õiglane, kes võitis EMil pronksmedali. Pildil koos abikaasa Kendraga.
Aasta meessportlaseks valiti Vändrast pärit kümnevõistleja Janek Õiglane, kes võitis EMil pronksmedali. Pildil koos abikaasa Kendraga. Foto: Taavi Sepp

«Pole midagi paremat, kui olla abielus oma hingesugulasega!» kirjutab abikaasa Kendraga teist pulma-aastapäeva tähistav Janek Õiglane ühismeedias. Tähtsa päeva puhul jagab paar enda jälgijatega ka armsat videoklippi! 

2022. aasta 4. juunil Dominikaani Vabariigis abiellunud Eesti kümnevõistleja Janek Õiglane tähistas teisipäeval abikaasa Kendraga teist pulma-aastapäeva. 

«Pole midagi paremat, kui olla abielus oma hingesugulasega! See armastus, side ja liit, mida me jagame, on kõige kallim kingitus ja privileeg. Miskipärast läheb see aina paremaks ja paremaks...» kirjutab paar Instagrami postitatud armsa video juures. 

Suurejooneline pulmapidu peeti tunamullu suvel imekaunis viietärnises kuurordis Dreams Onyx Resort & Spa, mis asub Punta Cana kuurortlinnas Dominikaani Vabariigis.

Ühele põlvele laskus sportlane aga aasta varem, kui palus juulis Kadrioru pargis kallima kätt. «Minu inimene kogu eluks. Olen kõige õnnelikum mees ja ei suuda oodata, et saaksin kogu enda elu sinuga veeta,» kirjutas Õiglane Facebooki postitatud piltide juurde, teatades kihlusest.

Saates «Ringvaade» rääkis sportlane, et valis kihlumiseks Kadrioru pargi, kuna Kendrale meeldivad lossid ja vanemad ehitised. «Teadsin, et me pole seal veel käinud ja see on ilus koht. Värviline ja ilusad lilled. Minu jaoks oli see eriline koht ja tema jaoks ka eriline. Minul isegi tuli pisar silma,» tunnistas ta.

Tagasi üles