Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KÕIK MAKSAB Haapsalu muusikafestivali topsikorraldus kui uus trend? «Sain sellest teada alles nõusid ära viies!»

Nädalavahetusel Haapsalus Itaalia muusika festivali külastanud inimeste sõnul tuli neile sealne nõude pandisüsteem üllatuseks. «See on ju paras raha röövimine,» kurdab üks külastaja. Info pandisüsteemi kohta on kirjas ka festivali koduehel ning korraldaja sõnul oli võimalus kasutada ka oma isiklikke nõusid.

Möödunud nädalavahetusel leidis Haapsalu piiskopilinnuse hoovis aset taas Itaalia muusika festival, kus sel aastal astusid muu hulgas üles sellised nimed, nagu Ricchi e Poveri, Riccardo Fogli, Piero Mazzocchetti ja Canzoniere Grecanico Salentino. 

Lisaks muule infole on festivali kodulehel välja toodud, et tulenevalt pakendiseadusest kasutatakse üritusel korduvkasutatavaid toidunõusid ja joogitopse. Igale pakendita joogile ja/või söögile lisatakse ringlusteenuse pant kokku kolm eurot. Külastajale kuulub sellest aga tagastamisele kaks eurot, kuivõrd üks euro on lisatud toidunõude ja joogitopside käitlustasuna, seisab festivali kodulehel. Enda kaasavõetud söökide ja/või jookidega festivalialale siseneda ei tohi.

Tagasi üles