Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MILJONIPALGA TÖÖ Seksuaalne rahuldamine ja kõlvatud kommentaarid: Kanye Westi endine assistent andis räppari kohtusse (1)

Copy
USA räppar Kanye West.
USA räppar Kanye West. Foto: MPI122 / Capital Pictures / Scanpix

Kanye Westi heaks töötanud Lauren Pisciotta süüdistab USA räpparit seksuaalses ahistamises ja töölepingu ebaseaduslikus lõpetamises. Räppar nõudis naiselt, et too oleks talle igal ajal saadaval ja pakkus töökoha eest miljon dollarit. 

Tundub, et mõnda aega justkui sekeldustest prii olnud USA räppar Kanye West on taas endale korraliku jama kaela tõmmanud. Räppari endine assistent, sisulooja Lauren Pisciotta kaebas mehe kohtusse ja süüdistab Westi seksuaalses ahistamises ning töölepingu ebaseaduslikus lõpetamises, vahendab Page Six.

Kohtudokumentides, mis Page Sixi kätesse jõudsid, selgub, et Pisciotta (alumisel pildil) hakkas räppari heaks tööle 2021. aasta juulis. Sisuloojale, kes tegi Westiga koostööd ka paari lauluga, lubati töö eest miljon dollarit, kuid see tähendas, et Pisciotta oli räpparile iga päev 24 tundi ja seitse päeva nädalas saadaval. Pisciotta oli pakkumisega nõus.

Tagasi üles