Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOINTERVJUU Liis Lemsalu meelelahutusauhindadel kantud kleidist: nägin seda kuskilt niimoodi piilumas... (1)

Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Madis Veltman

«Enamjaolt ma ikkagi olen lapsega ja täiega naudin seda. Ehk siis töö ja eraelu tasakaal!» rääkis möödunud aastal emaks saanud lauljatar Liis Lemsalu Kroonika meelelahutusauhindade galal.  

 

Neljapäeval toimunud meelelahutusauhindade jagamisel kandis Liis vägagi efektset oranži  kleiti. «Selle kleidi autor on Gita Siimpoeg. Minu arust see on tema kõige esimene kollektsioon,» rääkis Liis oma seljas olnud kleidist. «Ma leidsin selle nii, et läksin ühte proovi tegema. Siis nägin seda kuskilt niimoodi piilumas ja mõtlesin, et misasi see on, kas ma võin seda proovida. Ja siis ma proovisin seda ja küsisin, et kas võin seda ka võtta meelelahutusauhindadele. Ja ta (Gita) ütles, et jah võin, ja siin ma nüüd olen!» rääkis Liis, kes imekauni kleidi hinda paraku öelda ei osanud. 

Eelmisel aastal emaks saanud Liis tunnistab, et eesootav suvi tuleb pigem töine. «Varsti  tulevad suuremad esinemised välja ja üks selline...mitte saladuslik projekt, aga ühesõnaga toimetame ja asju on. Aga enamjaolt ma ikkagi olen lapsega ja täiega naudin seda. Ehk siis töö ja eraelu tasakaal!» rääkis Liis. 

Tagasi üles