Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Jennifer Lopez jätab oma suvetuuri ära: ma ei teeks seda, kui see poleks hädavajalik

Copy
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Isaac Esquivel, Scanpix

Maikuu viimasel päeval andis Ameerika rahvusvaheline meelelahutusettevõte Live Nation teada, et Jennifer Lopezi suvetuur «This Is Me... Live» jääb ära, sest artist võtab aja maha, et veeta aega koos oma lastega, perega ja lähedaste sõpradega. Fännid aga ütlevad, et tegelik põhjus on hoopiski see, et piletimüük ei läinud hästi ja seepärast jäetakse kontserdid ära. 

Jennifer Lopez katkestas oma suvetuuri «This Is Me... Live», et veeta aega oma pere ja sõpradega, vahendab People. Suvised kontserdid pidid toimuma Edinburghis, Las Vegases ja Montrealis, kuid nüüd jäävad need ära. Staar ütleb, et ta on väga kurb, kuid peab aja maha võtma. «Luban, et heastan selle teile ja me saame taas kokku,» ütleb ta fännidele.   

Lopez andis kontsertide ärajäämisest teada oma kodulehel ja selgitas, et tegi selle otsuse väga raske südamega. «Mu süda on murtud, kuna vedasin teid alt. Palun mõistke, et ma ei teeks seda, kui see poleks hädavajalik,» ütleb 54-aastane staar. «Luban, et heastan selle ja me saame taas kokku. Armastan teid nii väga. Kuni järgmise korrani...» 

Tagasi üles