Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KIRI Kerdo Mölder tühistas Kaja Linkmannile saadetud peokutse: võttes arvesse mitmeid inetuid asjaolusid... (2)

Copy
Kerdo Mölder
Kerdo Mölder Foto: Erakogu

Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder jagab Elu24 lugejatega tiktokker Kaja Linkmannile saadetud kirja, milles tühistab talle varem saadetud kutse täna õhtul Pärnus toimuvale Respekti juubelipeole. Tühistamise põhjus on Möldri sõnul see, et Kaja Linkmann on levitanud valeinfot ja pole seetõttu peole oodatud. «Me hea meelega tahaksime kinkida selle kutse perele, kes seda tõesti vajab,» ütleb Mölder ja vabandab oma fännide ees. 

1. juunil toimub Pärnu kuursaalis ansambli Respekt suur juubelipidu, millega bänd tähistab 15 aasta täitumist. Ansambli solist Kerdo Mölder oli peokutse saatnud ka TikTokist tuntud Kaja Linkmannile, kuid otsustas selle tühistada pärast seda, kui fännid saatsid talle massiliselt infot valveväidete kohta, mida Linkmann Respekti kohta levitab.

«Muu hulgas ta väidab, et on saanud Respektilt käepaelad, mille alusel loositakse välja fännireis koos minuga Egiptusesse,» räägib Mölder TikTokki postitatud videos. Samuti väidab Linkmann, et tema ja Kerdo Möldri vahel on olnud suur sõprus, mis ei vasta samuti tõele. Mölder ütleb, et pole Kajaga kunagi kohtunud ega isegi mitte tema laive vaadanud.

Tagasi üles