Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KES ON ÕNNELIKUD? Nendel kolmel tähemärgil hakkab nüüd oluliselt paremini minema

Copy
Jupiteri jõudmine Kaksikutesse toob palju sära just nende tähemärkide ellu.
Jupiteri jõudmine Kaksikutesse toob palju sära just nende tähemärkide ellu. Foto: Pexels

Planetaarsed muutused kõigutavad taas kaalukausse ning õnn paigutub ümber. Mõned sodiaagimärgid võidavad sellest rohkem kui teised – kes kuuluvad nende õnnelike hulka?

Õnneplaneet Jupiter on sisenenud värskelt Kaksikute sodiaagimärki, kus on toimumas peagi ka väga tähenduslik Päikese-Veenuse ühendus, mida kutsutakse lisaks kosmiliseks südamelöögiks, Veenuse tähepunktiks või Veenuse suudluseks – heal lapsel palju nimesid. Paul MacCartney sai sellest isegi inspiratsiooni ja tegi laulu «The Kiss of Venus», nimelt on see Veenuse suudlus käinud üle ka tema Päikesest (samuti Kaksikute tähemärgis), mida kõikidel inimestel siin elus ei juhtu. 

Asjaolu, et Jupiter on nüüd ka kambas, võimendab õnne ja eriti seoses suhetega, aga ka üldise positiivsema meeleseisundiga, mis toob omakorda ellu paremaid võimalusi ning uste avanemisi. Siin toimub justkui südame ja mõistuse omavaheline joondumine, millest omakorda kasvab välja suurem usk, lootus ja optimism. Jupiter jääb Kaksikutesse kuni 9. juunini aastal 2025. 

Tagasi üles