«Aga pättidest tulebki kirjutada,» lausus TikTokis tegutsev Kaja Linkmann ühel neljapäeva hommikul oma live'is ja viitas juhtunule Tallinna kesklinnas, millesse oli segatud politsei. «Mul on asjad politseis,» väitis tiktokker, haaras huuleläike ning lõi end lille, «elage nüüd oma elu, ma saan oma eluga ise hakkama.» 

Kuid TikToki telgitagustes jutud tollest õhtust ei olnud ka nädalaid hiljem vaibunud. «Ta tahab, et inimesed teda haletseksid,» väidab tol õhtul Kajaga aega veetnud Gerda, kes Kaja vägitegude keskele sattus ja kes mõtleb asja lausa kohtusse anda.

Mõned aastad tagasi Facebooki grupis «Eestlaste kolmnurk» kuulsust kogunud ja nüüdseks TikTokki kolinud Kaja Linkmann elab oma elu sadade silmapaaride ees. Vahel jutustab Kaja oma fännidega niisama, vahel paneb live'i käima keset pidu ning järgmine hetk põõnab voodis rahulikku und.

«Elage nüüd oma elu, ma saan oma eluga ise hakkama,» põrutab Kaja neljapäeval, 30. mai hommikul TikToki live'i ajal ning viitab kommentaaridele, milles räägitakse vastu tiktokkeri väidetele, et teda nädal varem Tallinnas rünnati. «Mul on asjad politseis,» kinnitab Kaja.