Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Pärnumaa talu perenaine läks arsti vastuvõtule ja võttis kaasa midagi eriskummalist (1)

Copy
Ooteruum. Pilt on illustratiivne.
Ooteruum. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnumaal asuva Vangu Tuulepesa Elamustalu perenaine Kaya pidi minema psühhiaatri vastuvõtule. Sinna oli ta suunanud üldarst, kuna naise analüüsid on korras, kuid tervisemured kimbutavad endiselt. Kui Kaya arstikabinetis istus ja tohtriga vestles, hakkas tema kotist kostma piiksumist. «Võin kihla vedada, et psühhiaatrile oli see ka elus esimene kord – võtta vastu patsienti, kellel on linnupojad käekotis,» räägib Kaya oma lustakast arsti juures käigust.    

Vangu Tuulepesa Elamustalu perenaine Kaya jagab Facebookis lugu sellest, kuidas ta elus esimest korda psühhiaatri juures käis. Arvatavasti jääb see visiit sama eredalt meelde ka arstile, sest linnupoegade sattumine meditsiiniasutuse ruumidesse pole just tavapärane. 

«Ilmselt nüüdseks valdav enamus minu Facebooki sõpru teab, et olen haige olnud pea aasta. Seoses sellega tegi minu üldarst ettepaneku, et ma peaksin psühhiaatrile ka aja panema. Ootasin siis pea 1,5 kuud oma järjekorda vastuvõtule ja lõpuks jõudiski kätte see kauaoodatud päev,» jagab Kaya oma jälgijatega. «Arsti vastuvõtt pidi toimuma kell 15.30, Pärnu poole sättisime end aga kohe hommikul, sest Kardo ema juures oli vaja aidata teha mõned kodutööd,» ütleb ta. 

Tagasi üles