VIDEO Keili Sükijaineni tabas juuksurite võistlusel ootamatu üllatus: hakkas tegema seda, mida ainsana ei tahtnud

Elu24
Copy
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: Kanal 2

Täna õhtul võtavad Kanal 2 saates «Noor meister» omavahel mõõtu juuksurid. Võistlustulle astuvad noored soenguseadjad, kelle tegemisi tuleb jälgima ja kaasa elama Eesti seksikaim naine Keili Sükijainen. Saatejuht Andrei Zevakin paneb aga Sükijaineni juuksuritooli ja juhtub kõige hullem – juuksur teeb Keiliga midagi sellist, mida naine ei soovinud. Vaata videot!

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuses toimuval võistlusel ihaldab «Noore meistri» tiitlit kaheksa andekat tütarlast, keda ei löö rivist välja ükski kohtunike üllatus. Tänases saates ootab neid ees kolm erinevat ülesannet – kaks on kõigile ja viimasesse vooru pääsevad kolm parimat võistlejat.

Esimestes ülesannetes tuleb juuksuritel oma oskusi näidata meeste- ja naistelõikuste alal, ent viimane katsumus on teha pruudisoeng. Finaalvõistluseks kutsutakse stuudiose saate üllatuskülaline Keili Sükijainen. «Mul on olnud elus selliseid nädalaid, kus mulle tehakse iga nädal soenguid, aga mis puudutab juuksureid, siis mul on tegelikult ainult kolm inimest, keda ma usaldan une pealt oma juuste kallale. Ma veidi olen ärevil, mis täna saama hakkab,» räägib Sükijainen, kes on ühtlasi saates ühe finalisti juuksemodelliks.

«Ma tunnen alati sellist hirmu, kui kellegi uue juurde lähen. Mul on umbes Powerpointi esitlused valmis tehtud, et mis mulle meeldib, mis mulle ei meeldi ja kuidas need juuksed käituvad,» räägib Sükijainen läbi naeru ja lisab, et see hirmutab teda väga, et tema soengut hakkab võistluses sättima võõras inimene.

Enne soengu tegemist annab telenägu oma juuksurile vabad käed, aga palub vältida tugevat lakitamist ja ootab kerget ning lihtsat soengut. «Kui võimalik, siis võiks vähem tupeerida,» lisab Sükijainen.

Soengu tegemine läheb lahti ja kõik näib sujuvat. Kui aga Zevakin võistluse vahel Keiliga räägib, selgub sootuks, et kõik ei ole läinud ootuspäraselt. «Siis ta hakkas tegema seda asja, mida ma ainsana ei tahtnud. Ta hakkas tupeerima,» räägib Keili Sükijainen.

Mis täpsemalt juhtus, vaata videost!

«Noor meister» on Kanal 2 eetris kolmapäeval kell 20.30.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles