Ootamatu külaline!? Soome räppar sattus Eesti presidendi peole

Inna-Katrin Hein
Copy
Eesti räppar nublu ja Soome räppar Mikael Gabriel 27. mail 2024 kruiisisadamas Eesti presidendi Alar Karise ja esileedi Sirje Karise korraldatud õhtusöögil Soome presidendi Alexander Stubbi ja tema naise Suzanne Innes-Stubi auks
Eesti räppar nublu ja Soome räppar Mikael Gabriel 27. mail 2024 kruiisisadamas Eesti presidendi Alar Karise ja esileedi Sirje Karise korraldatud õhtusöögil Soome presidendi Alexander Stubbi ja tema naise Suzanne Innes-Stubi auks Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Soome räppar Mikael Gabriel osales koos Eesti räppari nubluga Eesti presidendi Alar Karise ja esileedi Sirje Karise korraldatud õhtusöögil kruiisisadamas Soome presidendi Alexander Stubbi ja ta naise Suzanne Innes-Stubbi auks. Stubbid on Eestis visiidil 27.-29. maini.

«Eesti president kutsus mind. Küsin endalt veidi, et mida ma siin teen. Aga olen vist Soomes eesti muusika ja kultuuri kokku viinud,» sõnas Gabriel.

Mikael Gabriel on eestlannast ema poeg. Artist, lavanimega MG, osales talvel koos Eesti räppari nubluga konkursil Uuden Musiikin Kilpailu (Uue muusika võistlus). Nad lõpetasid kolmandana, kuid see ei peatanud neid, kirjutab Ilta-Sanomat.

Tagasi üles