Küttepuid tellinud tallinlane lasti enda sõnul üle: soovitan koormaid kontrollida! (1)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Mees tellis Tallinnasse puid ja kui puud said riita laotud, avastas, et osa on puudu. «Tegin talle ettepaneku, kuidas seda asja nüüd lahendada,» ütleb tallinlane, kes sai enda sõnul vähem puid kui tellis. «Ootan, et see inimene oma vea parandaks,» ütleb ta puude müüja kohta.

Eesti suurimas kodukütmise Facebooki grupis on koondunud kokku nii küttepuude, pelletite, brikettide kui ka soojapumpade entusiastid. Küll aga ei toimu grupis vaid aktiivne müügitegevus ning hiljaaegu jagas üks nördinud tallinlane oma negatiivset kogemust küttepuude tellimisel. Mees tellis nimelt Tallinnasse puid ja kui puud said riita laotud, avastas, et osa on puudu.

«Sai tellitud 10 ruumi kaske. Autoga toodi kohale ja valati laotud puud maha. Peale minupoolset ladumist on 1.2 ruumi puudu. Halu pikkus pidi olema 30 sentimeetrit, aga pärast umbes 30 halu mõõtmist on keskmine pikkus 29 sentimeetrit. Soovitan omale toodud koormaid kontrollida,» sõnab pealinlane, kes enda sõnul teisi hoiatada soovib. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles