Maailmakuulus laulja Andrea Bocelli kutsus Elina Nechayeva oma koju külla: see tundus nagu unenägu

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Elina Nechayeva ETV saates «Ringvaade».
Elina Nechayeva ETV saates «Ringvaade». Foto: Ekraanitõmmis videost.

ETV saates «Ringvaade» rääkis ooperilaulja Elina Nechayeva sellest, kuidas maailmakuulus tenor Andrea Bocelli kutsus ta Itaaliasse külla, et saaks koos musitseerida. Bocelli on lauljanna jaoks olnud suur eeskuju juba lapsest saati ning talle laulmine tundus nagu unenäos. «Talle nii meeldis see, kuidas ma laulsin,» avaldab Nechayeva.

Maailmakuulus Itaalia ooperilaulja Andrea Bocelli kutsus oma koju külla Elina Nechayeva ja kuulas lummatult tema laulmist. «Mulle tundus nagu see oleks unenägu,» meenutab Nechayeva kohtumist Bocelliga, kes on olnud talle läbi aegade suureks eeskujuks. 

«Juhtus see niimoodi, et meil on Bocelliga üks ja sama produtsent. Selle sama produtsendiga valmis meil imeline plaat, mis pole veel väljas,» räägib Nechayeva sellest, kuidas kohtumine sündis. «Produtsent lasi kuulata selle plaadi materjali ja Bocellile nii meeldis ja ta ütles, et kutsu kohe Elina mulle külla ja las ta laulab mulle,» räägib Nechayeva ETV saates «Ringvaade». Nechayeva sõitiski Itaaliasse Forte dei Marmi linna, kus asub üks Bocelli kodudest. Kuna Nechayeva valdab hästi itaalia keelt, said nad suhelda itaalia keeles, vaid keerulisemate teemade puhul mindi üle inglise keelele. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles