Miks Soome esileedi keset päeva Tallinnas kingi vahetas? (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Soome esileedi Suzanne Innes-Stubb (vasakult teine) ja Eesti esileedi Sirje Karis (vasakult kolmas) külastasid 27. mail 2024 koos saatjaskonnaga Tallinnas Rotermanni kvartalit. Soomes president Alexander Stubb ja ta naine on Eestis visiidil 27.-29. maini 2024
Soome esileedi Suzanne Innes-Stubb (vasakult teine) ja Eesti esileedi Sirje Karis (vasakult kolmas) külastasid 27. mail 2024 koos saatjaskonnaga Tallinnas Rotermanni kvartalit. Soomes president Alexander Stubb ja ta naine on Eestis visiidil 27.-29. maini 2024 Foto: Raul Mee/LEHTIKUVA/SIPA/Scanpix

Soome president Alexander Stubb ja esileedi Suzanne Innes-Stubb alustasid 27. mail kolmepäevast visiiti Eestisse. Neid võõrustavad Eesti president Alar Karis ja tema abikaasa Sirje Karis.

Soome presidendi ja esileedi Eesti visiiti kajastavatele Soome ajakirjanikele jäi silma, et Suzanne Innes-Stubb vahetas Tallinnas kesket päeva kingi.

Hommikul Tallinna saabunud Innes-Stubb oli kuni pärastlõunani musta värvi kõrge kontsaga kingades.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles