«HOIATUS KÕIGILE» Maximas teisele kliendile sooduskaarti laenanud mees sai ebameeldiva üllatuse osaliseks (6)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tartus Narva maanteel asuv Maxima kauplus.
Tartus Narva maanteel asuv Maxima kauplus. Foto: Kristjan Teedema

Tartlane Carlos laenas heauskselt kahele teisele kliendile Maxima iseteeninduskassas Aitäh kaarti. Hiljem avastas ta, et boonusraha tema kaardilt on kadunud. «Asi ei ole paaris euros, vaid mul oli seal umbes 35 eurot peal,» räägib ta. «Hoiatus kõigile, ärge laenake oma sooduskaarte!» 

«Tahaks hoiatada inimesi, kes käivad Narva mnt Maximas,» kirjutas tartlane Carlos Facebooki grupis «Märgatud: Tartus». «Ärge laenake Maxima Aitäh kaarti, kui küsitakse. Seal Maximas käivad kaks meesterahvast, kes küsivad kaarti ja kasutavad teie Maxima raha ära. Kaameraga tuvastatud. Ma ei ole esimene ega viimane, kellel on halb kogemus,» kirjutab mees. «Olge ettevaatlikud. Nad ei tunnistanud oma tegu, kui küsisime järgmine päev boonusraha kohta. Võib-olla on nende seltskond suurem,» sõnab Carlos. 

Mees ütleb Elu24-le, et kõnealused mehed on umbes 30-aastased ja elavad tema naabruses, paari maja kaugusel. «Üks neist pole eestlane,» täpsustab ta. «Ütlesin neile, et makske see summa kinni ja läheme laiali, aga siis sain vastuse, et tehku ma politseisse avaldus ja näitasid mulle keskmist sõrme ka,» räägib Carlos. «Küsimus ei ole 3–5 euros, vaid mul oli seal boonusraha 35–38 euro vahel,» avaldab ta. «Oli kogunenud jah päris suur summa. Kui kasutada tahtsin, siis too päev ei saanud mingi tehnilise rikke tõttu boonusrahaga maksta.» 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles