Pane end kirja! Meelelahtussaade «Ma näen su häält» otsib uueks hooajaks osalejaid

Elu24
Copy

Kanal 2 meelelahutussõu «Ma näen su häält» valmistub uueks hooajaks ning otsib säravaid ja julgeid inimesi, kes tahaksid end saates proovile panna. Kandideerima on oodatud inimesed erinevatelt elualadelt, kes on suurepärased lauljad, andekad suumaigutajad ja silmapaistvad rollikehastajad. Samuti otsitakse lõbusaid ja teravmeelseid arvajaid, kes oma nutikuse ja tähelepanelikkusega suudaksid paljastada, kes on tõelised lauljad ja kes teesklejad.

 

Osavad teesklejad, kes suudavad oma etteastega nõunikke ja arvajaid oma lauluoskuses veenda ja jõuavad viimasesse vooru, võidavad auhinnaraha. Andekad lauljad saavad aga näidata oma oskusi ja laulda end televaatajate südametesse. Saate eesmärk on leida tõelised talendid ja pakkuda vaatajatele põnevat ning lõbusat elamust.

Kandideerimiseks tuleb saata oma sooviavaldus aadressile saatecasting@gmail.com. Kõik huvilised on oodatud registreeruma, olenemata taustast või kogemustest.

Saade jõuab eetrisse sügishooajal, ent enne uue hooaja algust on Kanal 2 välja valinud «Ma näen su häält» viimastest hooaegadest parimad episoodid, mida saab alates 2. juunist vaadata igal pühapäeval kell 20.05.

Kui sul on unistus esineda telesaates ja näidata oma andeid kogu Eestile, siis nüüd on sinu võimalus! 

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles