USA telenäitleja läks oma auto kallale läinud pätte takistama ja suri

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA näitleja Johnny Wactor.
USA näitleja Johnny Wactor. Foto: Birdie Thompson / adm / capital Pictures

Los Angelese südalinnas aega veetnud USA telenäitleja Johnny Wactor märkas ööl vastu laupäeva oma auto juures kolme kahtlast isikut. Koos kolleegiga asja uurima läinud Wactor vahejuhtumist eluga ei pääsenud.

Telesarjades «Siberia», «Criminal Minds» ja enam kui 150 «General Hospital» osas mänginud USA telenäitleja Johnny Wactor suri laupäeval, 25. mail vaid 37-aastaselt, vahendab Page Six.

Wactori ema kinnitas USA meediaväljaandele TMZ, et tema näitlejast poeg suri laupäeva varahommikul. Ööl vastu laupäeva Los Angelese südalinnas olnud Wactor märkas umbes kolme ajal öösel enda auto juures kolme kahtlusalust, kes proovisid näitleja autost varastada katalüüsmuundurit.

Wactor läks koos kolleegiga pätte takistama, kuid nendega silmitsi seistes võttis üks välja tulirelva. Politsei oli näitleja emale öelnud, et Wactor ei osutanud vastupanu, kuid teda tulistati.

Politsei saabus sündmuskohale veidi enne kella poolt nelja hommikul. Wactor toimetati haiglasse, kuid näitleja suri saadud vigastustesse. Praegu ei ole politsei kinnitanud, et Wactori autost midagi varastada prooviti, kuid kahtlusaluseid otsitakse. 

Wactori esindaja avaldas Varietyle, et näitleja oli imeline inimene. «Mitte ainult andekas ja pühendunud näitleja, vaid ka eeskujulik näide kõigile, kes teda tundsid. [...] Meie aeg Johnnyga oli privileeg, mida oleksime soovitanud kõigile.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles