PÄEVAHOROSKOOP 27. mai: Jääral on suurepärane aeg rahaasjade ajamiseks, Kaksikutel tasub meenutada minevikus toimunut

Copy
Lillekimp.
Lillekimp. Foto: Pärnu Postimees

Toredat uut nädalat!

 

JÄÄR

Suurepärane aeg rahaasjade ajamiseks. Ilmselt kuulatakse sind kannatlikult ära, sul õnnestub sõlmida asjalikke kokkuleppeid.

SÕNN

Merkuuri ja Saturni sekstiil loob rahuliku ja tasakaaluka olemise. Kui täna tekib uus tutvus, kujuneb see pikaajaliseks.

KAKSIKUD

Tasub meenutada minevikus toimunut. See, mida oled juba läbi elanud, annab sulle kindlustunde ja sisemise rahu.

VÄHK

Koostöö sujub rahulikult ja mõistuspäraselt. Inimesed on asjalikud ning valmis enne otsuste tegemist kõik põhjalikult läbi arutama.

LÕVI

Tee tööd pühendunult ja sihikindlalt. See peaks suurepäraselt õnnestuma, sest ka väikesed kordaminekud annavad julgust juurde.

NEITSI

Võiksid midagi harivat lugeda. Praegu saadud teadmised jäävad kauaks meelde, nende abil saad tulevikus praktilist kasu.

KAALUD

Hommikul võib õhkkond ärev olla, päeva peale olukord stabiliseerub. Sobiv hetk pereliikmetega probleemide selgeks rääkimiseks.

SKORPION

Sa oskad valida õige lähenemisviisi ja parajalt mõõduka tempo selleks, et armastatud inimese usaldust võita ja suhet tugevdada.

AMBUR

Töiste ja ärialaste läbirääkimiste pidamise aeg. Suudad oma põhimõtteid aeglaselt ja põhjalikult selgitada, sinu sõnum jõuab teise osapooleni.

KALJUKITS

Kui oled lapsevanem, siis pühenda päev võimalikult suures osas oma järeltulijatega tegelemisele. Sul on neile mõndagi õpetada.

VEEVALAJA

Hea aeg asjaajamiseks sugulaste ja vanematega. Ehk õnnestub koos teha mõistlikke ja materiaalselt kasulikke otsuseid.

KALAD 

Nii sõprade kui ka armsamaga suheldes tunned end turvaliselt ja kaitstult. On hea aeg selleks, et arusaamatused rahumeelselt selgeks rääkida.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles