Tsiklijuht väidab, et sai Viimsi Circle K tanklast sobimatut kütust. Tankla: selle selgitab välja ekspertiis

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Uuendatud 26. mai 2024, 19:28
Copy
Circle K tankla. Foto on illustreeriv.
Circle K tankla. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Facebooki grupis «Tsiklirahvas» väidab mootorrattur, et tankis pühapäeva lõunaajal Viimsis asuvast Circle K tanklast kütust. «Vesi on kütuses. Kaks ratast surid juba pärast tankimist ära,» ütleb ta. Tankla võttis kütusest proovi ning sulges tankuri, millest tsiklijuht tankis. «Kui oleme saanud analüüside tulemused, siis võtame ühendust pretensiooni esitanud klientidega,» ütleb Circle K mootorikütuste müügidirektor Raimo Vahtrik.

«Soovitan täna mitte Viimsi Circle K-st tankida. Vesi on kütuses. Kaks ratast surid juba pärast tankimist ära. Pumpasime paagi tühjaks ja võtsime Olerexist uue peale ning nüüd hakkab vaikselt looma. Võtsime 98-t tankurist nr 3,» kirjutati 26. mai lõunal Facebookis «Tsiklirahvas» grupis.

Postituse autor räägib Elu24-le, et ta pöördus kohe ka tanklasse. «Saime esitada vaide pluss andsime kütuseproovi limpsipudelisse,» ütleb ta lisades, et talle öeldi, et enne esmaspäeva midagi rohkemat ei selgu. «Tanklast öeldi ka, et nad peatavad selle kütuse müügi,» räägib mees. «Lugedes «Tsiklirahvas» grupi postitusi, siis tundub, et mujal Circle K tanklates Tallinnas on sama teema juba,» lisab ta. Grupis mainitakse, et ka Tallinnas Mustika Circle K tanklas oli sama lugu 98 tankides.

Tagasi üles