KUUM SUVELUGU Tantsumuusika ansambel Recovery andis 90ndate hitile uue kuue

Elu24
Copy
Marek Rosenberg
Marek Rosenberg Foto: Erakogu

Suvi on inspiratsioonirohke aeg ning paneb muusikuid avaldama üha uusi lugusid. Tantsumuusikabänd Recovery on valmis saanud loo «Ma tahan Sind» ning ka muusikavideo. Ansambli eestvedaja Marek Rosenberg ütleb, et lugu on kaver 90ndate E-Rotic'u megahitist «Fred Come To Bed».

Eesti tantsumuusika bänd Recovery annab 90ndatel südameid vallutanud hittidele värske, eestikeelse ning omanäolise kuue. Recovery koosseisu kuuluvad Karmen Lillepõld ja Marek Rosenberg. Bändi vastvalminud lugu kannab pealkirja «Ma tahan Sind». Loo teksti kirjutasid Lillepõld, Rosenberg ja Priedrich Lõvisüda, suvisema särtsu andis loole Recovery helimees Martin Kõrvel.

Ansambel Recovery
Ansambel Recovery Foto: Ööklubi Saekaater

«Lugu on inspireeritud kuumast naisest, kelle pilk võib sulatada absoluutselt kõik, ka juustu saial. Siinkohal tooks sellise näite, et järgmine kord kui sul, mees, on plaan näiteks minna sõpradega baari väikesele dringile, helista neile mõni tund varem ja jäta kohtumine ära, põhjendades seda sellega, et tahad oma naisega aega veeta. Kui su sõpradele su naine eriti ei meeldi, võid kindel olla, et nad hakkavad sulle peale käima, et sa ikkagi välja tuleks. Kui nad saavad sinust suurepäraselt aru, võid linnukese märkida omale to-do listi – see tähendab seda, et ka nemad jääksid sellise naisega koju,» räägib Rosenberg oma uue loo sõnumist. 

Kuula lugu:

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles