«ELUDE ARVELT PUHKUSEL?» Viljandi Paala järve rannavalve oli kuumal laupäeval suletud, valvet korraldav firma selgitab olukorda (3)

Elu24
Copy
Viljandi Paala järve rannavalve oli kogu laupäeva suletud.
Viljandi Paala järve rannavalve oli kogu laupäeva suletud. Foto: Erakogu

Laupäeva päeval täitus Viljandi Paala järve rand nii suurte kui ka väikeste nautlejatega, kes võtsid kuumast ilmast viimast. «Lapsed möllasid vees, aga keegi neid ei valvanud,» selgitas viljandlanna, kelle silma jäi kriipima suletud rannavalve putka. 

G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul selgitab toimetusele, et kohalik omavalitsus on tellinud rannavalve teenuse juunist augustini.

Nädalavahetus kostitas kõiki rannalisi päikesepaistelise ilma ja sooja järveveega. «Nii palju lapsi on ujumas ja rannavalvet ei ole!» kirjeldab viljandlanna Kadi laupäeva päeval Viljandi Paala järve rannas valitsenud olukorda.

«Ütlen ausalt, et see on täiesti ajuvaba! Õhtutemperatuur on 28 kraadi ning vesi ligi 21 kraadi, kõik lapsed möllavad vees ja rannas pole mitte kedagi, kes neid valvaks,» tunneb kohalik muret ja lisab: «Inimesed, kes on lasteta randa tulnud, räägivad teiste inimestega ja nad ei paneks isegi tähele, kui mõni laps vees abi vajaks!»

Tagasi üles