Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MIDAGI UUT Tommy Cashi üks nõudmistest Õllesummeril tekitab küsimusi

Copy
Foto: Õllesummer

Tommy Cash, kes astub üles Õllesummeri pealaval 6. juulil on esitanud korraldajatele lavatagused nõudmised, mis on taolisele staarile üpris kohased. Küsimus tekkis siiski staari tee-küsimuses, mis jäi veidi arusaamatuks.

Tommy Cashi nõudmised erinevad teiste artistide omast nii mõneski kohas. Nii soovib artist enda käsutusse kogenud patsipunujat ja tasemel meikarit. Samuti pole sage nõudlus valgete sokkide järgi, kuid kuna need on artisti lavaimago juurde kuulunud pikka aega, siis see oli igati oodatud soov.

Oma kindel maitse on Tommy Cashil ka tubaka osas. Nimelt sobivad talle sordid "Bright Blue", "Amber Leaf" või "Golden Virginia". Joogivalikus kõigub staari maitse üllatavalt palju: laual peavad olema nii Moët & Chandon Brut Impérial Rosé kui Jägermeister.

Tommy Cash Pariisi moenädalal, 25.06.2023
Tommy Cash Pariisi moenädalal, 25.06.2023 Foto: JM HAEDRICH/SIPA/SCANPIX

Arusaamatuks jäi Tommy Cashi nõudmine tee osas. "Nimelt soovis artist rohelist teed, mis pidi olma hea kvaliteediga, täpsustamata maitseeelistust, kuid kõigest kahe grammi jagu," kommenteeris Õllesummeri peaprodutsent Reno Hekkonens. "Me otsustasime siiski muretseda lava taha mitmeid rohelise tee sorte ja ikka normaalses koguses, mitte kahe grammi kaupa," lias Reno Hekkonens.

Tommy Cashiga samal päeval esinevad Smokie (UK), Slade (UK), Anne Veski, Ines, Trad.Attack!, Smilers, Rita Ray, Mari-Leen Kaselaan jpt. Õllesummerile ehitatakse kokku üheksa suuremat teemaala. Lisaks pealavale Nautimus jazzi-, laste-, eesti muusika-, roki-, Saku-, Pringles`i-, whiskey- ja Aperoli alad. Veel luuakse festivalile mitmeid meelelahutuskohti, kokteili- ja veinibaare, toidutänav ja foodtruckide ala.

Õllesummer toimub Tallinna Lauluväljakul 3.-6. juulini.

Tagasi üles