KLIPP Piret Laos sai julge ülesandega hakkama: mul ei ole tükk aega elus nii ebamugav olnud

Elu24
Copy
Piret Laos.
Piret Laos. Foto: Kuvatõmmis saatest

Jüri Butšakov ja Robert Rool esitasid tänavu veebruaris «Õhtu!» saates Piret Laosele põneva väljakutse: õppida ligi kahe kuuga prantsuse keel selgeks ning sooritada Pariisis erinevaid ülesandeid, kasutades ainult prantsuse keelt. Kuidas tal kohvikus tellimisega läks, vaata videoklipist!

Pärast mahukat ja rasket keeleõpet Eestis saabus eilses saates väljakutse tipphetk. Saatetiim lendas otse Pariisi, et panna Piret Laose keeleoskused proovile. Butšakov ja Rool, kes on tuntud oma humoorikuse poolest, olid Piretile välja mõelnud viis ülesannet, mille kaudu oma prantsuse keele oskust näidata nii pariislastele kui ka televaatajatele.

Esimene ülesanne oli tellida kohvikus jooke nii endale kui ka kaasjuhtidele. Piret pidi tellima kolm kohvi ja mullivaba vee. Ta täitis ülesande laitmatult, jättes Rooli ja Butšakovi sõnatuks. «Mis siin just juhtus?» ei suutnud Rool oma imestust varjata. «Täiesti uskumatu, inimene rääkis prantsuse mehega ja see ei kõlanud üldse nii halvasti, kui ma oleksin eeldanud,» tõdes Butšakov. «Mul ei ole tükk aega elus nii ebamugav olnud,» tunnistas Laos naerdes.

Vaata lõbusat klippi, et näha, kuidas Piretil läks:

Märksõnad

Tagasi üles