VIDEOINTERVJUU Lauljatar Eleryn Tiit suhtekõlakatest: siin on nii palju igasugu asju juhtunud...

Copy
Eleryn Tiit Elu24-le intervjuud andmas.
Eleryn Tiit Elu24-le intervjuud andmas. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Neljapäeva õhtul toimus Paavli Kultuurivabrikus Eleryn Tiidu debüütalbumi «Vastassuunas» esitluskontsert. Lauljatar on öelnud, et album jääb alati meenutama üht ilusat tormilist armastust. Kas lauljanna südames on ka praegu keegi? 

Neljapäeval toimus Tallinnas Paavli Kultuurivabrikus Eleryn Tiidu debüütalbumi «Vastassuunas» esitluskontsert. Ise on lauljatar öelnud, et album jääb alati meenutama üht ilusat tormilist armastust. «Kogesin tundeid, mida ma ei olnud kunagi tundnud, niisiis veetsin palju aega klaveri taga neid kõiki emotsioone ja mõtteid välja kirjutades. See oli minu jaoks omaette teraapia. Ma fännan seda emotsionaalset ja ausat kogumikku, sest see on nii minu nägu,» ütleb Tiit. 

Mis sõnadega iseloomustab Eleryn oma uut albumit? «Emotsionaalne, aus ja päris, minu viimased kaks aastat,» ütleb ta, tunnistades, et ta pole ammu olnud nii närvis nagu praegu enne albumi esitlust. Lauljatar nägi koguni unes, et esitlusel läks kõik valesti. «Tavaliselt see on hea enne. Kui näen midagi halba unes, siis läheb kõik hästi,» tõdeb ta siiski.

Tagasi üles