Tartu vanglas lõppes õhtupoolik vangivalvuri jaoks rusikalöögiga näkku: kuulsin äkitselt matse ja... (1)

Elu24
Copy
Tartu vangla.
Tartu vangla. Foto: Sille Annuk, Tartu Postimees

Teisipäeva õhtupoolikul katkestas Tartu vangla «kodurahu» ootamatu juhtum, kui üks kinnipeetavatest äkitselt valvurile kallale läks.  

«Olin enda kambris, kui kuulsin äkitselt matse ja läksin vaatama,» meenutab üks Tartu vangla kinnipeetav teisipäeva õhtul aset leidnud intsidenti. «Valvur oli siis juba külili seina ääres, verd tilkus,» meenutas ta. 

Millest kaaskinnipeetava ja valvuri vaheline tüli alguse sai, on tema sõnul arusaamatu. «Valvur oli lihtsalt valel ajal vales kohas, no vaatas kuidagi halva pilguga. Ta on ise ka küllaltki provotseeriv, sealt see alguse sai, ma arvan... Teine inimene rääkis, et valvur tuli lihtsalt koridoris vastu ja see [vang] siis lõi keresse ja näkku, nii et valvuri prillid kukkusid ka maha katki,» kirjeldab ta. «Teised valvurid nagu ei saanudki aru või ei näinud, muidu tavaliselt jooksevad nad kõik kohale, aga nüüd teised vangid ise kutsusid... Lõpuks see valvur ikka toibus ja kõndis ise ära.» Kogu kõnealune sektor pandi kinnipeetava sõnul pärast intsidenti mitmeks päevaks kinni. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles