VIDEOINTERVJUUD Mida arvavad tervislikust eluviisist Eesti mõjuisikud. Seidi Voogre: ma ei tunne, et pean sisuloojana tervislikkust promoma

Natalja Zjuzkova
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

«Ma ei tunne, et pean sisuloojana promoma tervislikku eluviisi. Näitan oma sotsiaalmeedias nii, nagu päriselt asjad on,» tunnistab tõsieluseriaalist tuntuks saanud sisulooja Seidi Voogre. «Kui tuju on, siis käin jalutamas, muidu teen iga päev kõhulihaseid!» lisab õpetajana töötav tõsielustaar.

Beach House Ülemiste liivaplatsil avas Vitamin Well mõni aeg tagasi suvehooaja! Meeleolukale üritusele oli tulnud mitmeid kuulsusi, sealhulgas näiteks tippsportlane Saskia Alusalu, «Rannamajast» tuntuks saanud Seidi Voogre, noor laulja ja laulukirjutaja Cecilia, muusikud ROZELL, Tuuli Rand, Henrico Rattasepp, TikToki staar SIKKEST, sisuloojad Anita Sibul, Aleksandria Mironjuk ning Brigitte Susanne Hunt.

Üritusel sai mängida rannavollet, sulgpalli, rannatennist ja palju muid ägedaid mänge. Jagati auhindu ning sai juua ja süüa head ja paremat!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles